Browse by Tags

Tagged Content List
  • Blog Post: SSO/Biztalk Service fails to start after applying .NET 4.0

    Recently we noticed an issue with ESSO with .NET 4.0 that could potentially affect Biztalk and HIS customers. We have released an update for ESSO on DLC along with a KB explaining the issue. The fix is also scheduled to go on the upcoming Microsoft Update. SSO service fails to start after applying...
  • Blog Post: Stuck in a SERVICE_STOP_PENDING state when restaring host instances while deploying an application

    Recently we got an escalation around deployment timing out when "Restart Host Instances" is set to True in the Deployment properties. It takes a long time for the deployment to occur and logs the errors below. When "Restart Host Instances" is set to False, the deployment occurs immediately. Event Type...
  • Blog Post: Update on KB967765 included in R2 SP1

    We have included hotfix KB 967765 ( http://support.microsoft.com/kb/967765 ) in Biztalk 2006 R2 SP1. This hotfix addresses the issue in BAM where an activity does not track the first message of a batch. This hotfix addresses the problem only in case of XML DASM and does not track the first message of...
  • Blog Post: Biztalk Server 2006 R2 SP1

    I am excited to share the info on SP1 for Biztalk 2006 R2 SP1. We are all set to sign off on Service Pack1 for Biztalk server 2006 R2. This should be avaialble for download no later than the first week of Feb. Here are some of the highlights of this SP and included fixes. Over 120 fixes released...
  • Blog Post: List of Fixes included in BizTalk 2006 R2 SP1

    BizTalk 2004 - # of Fixes 3 Backup 958211 - FIX: The rules engine tables are not being purged when you use BizTalk Server BAM 940483 - FIX: A BAM archive job fails because of a disk space shortage when you archive business activity data to the BAMArchive...
  • Blog Post: Biztalk and .NET 4.0

    We recently discovered that Enterprise SSO service fails to start if you install .NET 4.0 Beta bits. This causes a downstream failure on Biztalk services failing to start as the dependant ESSO fails. We are still investigating the possible fix and I will update this post once we have a resolution. Please...
Page 1 of 1 (6 items)