Dax för Partnerkickoff den 13 September !!!

CRM-bloggen

 

CRM-bloggen

En blogg fra Microsoft Norge

Dax för Partnerkickoff den 13 September !!!

  • Comments 1

image

Nu är det tid för den årliga partnerkickoffen igen. Ett event som ni som Dynamics Microsoft Partners inte bör missa, anmäl er nu !!

Läs mer här om vad som kommer att ske:

Kjære partner,

Vi har gleden av å invitere deg og dine kolleger til Partner Kick Off i Oslo 13. september på Shippingklubben. Vi starter dagen med å se tilbake på fjoråret, samt gi deg en oversikt over hvilke planer og fokus vi har for FY08. Gambit, Microsofts PR-byrå, forteller hvordan du kan kommunisere mer effektivt med mediene. Tradisjonen tro kårer vi årets partner og deler ut priser.

Etter lunsj kan du velge mellom to parallelle sesjoner: ERP og CRM. Her vil du få produktoppdateringer og flere detaljer om fokusområder og aktiviteter for hvert produktområde det neste året.

Etter fellessesjonene samles vi til et inspirerende foredrag av Anders Føyen fra Microsoft. Han vil fortelle om hvilke veddemål Microsoft gjør i neste fase av utviklingen av Internett. Hvordan brytes tradisjonelle barrierer mellom mennesker og teknologi? Det er nå det begynner!

Den faglige delen avsluttes ca kl 16.00 og vi kan ta oss en velfortjent fest. Vi inviterer til Cocktailparty! Her vil du få sjansen til å mikse dine egne drinker, alt under veiledning fra proffe bartendere. Det blir konkurranser, god mat og drikke, og høy partyfaktor.

Når:
13. september kl 09.30. Registrering fra kl 09.00

Hvor:
Shippingklubben, Haakon VII's gt 1, 0112 Oslo

Påmeldingsfrist:    
3. september

Se mer om hva som sker under påmelding:

Påmelding Faglig del Påmelding Coctailparty

- David Orlander

 Abbonera på nyheter via RSS| Abbonera på nyheter via Email