Vill du stänga av "Autoresolve" i Microsoft CRM 4.0 ?

CRM-bloggen

 

CRM-bloggen

En blogg fra Microsoft Norge

Vill du stänga av "Autoresolve" i Microsoft CRM 4.0 ?

  • Comments 2

Autoresolve är en av de nya funktionerna i Microsoft CRM 4.0 som spar dig som användare en massa onödigt klickande. Istället för att klicka flera gånger för att få fram kunden du söker kan du nu bara skriva in de första bokstäverna i namnet så dyker kunden upp automagiskt i fältet.

Det kan dock finnas tillfällen när du inte vill att detta skall fungera och då kan du givetvis stänga det det. Här finner du ett bloginlägg som beskriver hur du stänger av Autoresolve i Microsoft CRM 4.0

- David Orlander

 Abbonera på nyheter via RSS| Abbonera på nyheter via Email

Page 1 of 1 (2 items)