Til og med 30. juni 2012 vil Microsoft sende kvalifiserte organisasjoner NOK 858 for hver abonnementslisens på Microsoft Dynamics CRM Online. Kjøp 30 plasser, motta NOK 25 740 . Kjøp 500 plasser, motta NOK 429 000.1

Du kan bruke disse pengene slik du ønsker. Du kan for eksempel bruke pengene til å akselerere implementeringen av Microsoft Dynamics CRM Online. Uansett hva du ønsker å bruke pengene, vil Microsoft sende deg penger slik at du kan komme raskt i gang.

I tillegg til dette flotte tilbudet kan alle organisasjoner også få lisenser på Microsoft Dynamics CRM Online for kun NOK 302,68 /bruker/måned! Kombinasjonen av den reduserte prisen og tilbudet representerer en flott mulighet til å komme i gang med en av de beste CRM-løsningene i bransjen.

Hvem kan kvalifisere for tilbudet?

· Organisasjoner som befinner seg i Australia, Canada, Japan, Mexico, New Zealand, Norge, Sveits og EU-land.

· Organisasjoner som abonnerer på minst 30 lisenser for Microsoft Dynamics CRM Online.

· Organisasjoner som signerer et toårig lisensabonnement for Microsoft Dynamics CRM Online.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når din organisasjon abonnerer på Microsoft Dynamics CRM Online trenger du bare å sende inn en forespørsel om Rimeligere skybasert CRM. Du sender inn en forespørsel ved å returnere til denne siden, og klikke knappen "Gjør krav på penger". Du blir omdirigert til en sikker portal hvor du blir bedt om å validere at organisasjonen er kvalifisert og, for de som er kvalifisert, behandle betalingen. Hvis du har spørsmål kontakter du din Microsoft-kontorepresentant.

Gjør krav på penger

· Se kampanjens Vilkår og betingelser for fullstendige detaljer.

· 1.) Summen pålydende NOK 858 skal betales i lokal valuta, til den valutakurs fastsettes av kampanjeansvarlig. Mottakeren er selv ansvarlig for eventuelle skatter og betalingsrelaterte kostnader (dvs. bankoverføringsavgifter). Tillat tre (3) måneder før oppfyllelse.

· 2.) Denne kampanjen begynner 6. februar 2012 og avsluttes 30. juni 2012, eller så lenge beholdningen rekker, og er begrenset til selskaper som befinner seg i Australia, Canada, Japan, Mexico, New Zealand, Norge, Sveits og EU-landene, som anskaffer minimum 30 og maksimal 500 abonnementslisenser for Microsoft Dynamics CRM Online. Selskaper må forplikte seg til minimum en toårig (2) lisenskontrakt for Microsoft Dynamics CRM Online for hver abonnementslisens for Microsoft Dynamics CRM Online, som anskaffes i samsvar med denne kampanjen..

Denne tilbudskampanjen kan ikke overdras og kan ikke kombineres med andre Microsoft-rabatter eller -tilbud. Microsoft forbeholder seg retten til å avslutte denne kampanjen når som helst uten forutgående varsel. Summen pålydende NOK 858 skal betales i lokal valuta til den valutakurs som fastsettes av kampanjeansvarlig. Se Vilkår og betingelser for tilbudet for fullstendige detaljer.

Ved spørsmål til kampanjen ta kontakt med din PAM i Microsoft.

 

Thomas