Så fandt jeg endelig guiden der venligt beskrev hvordan jeg kunne orpette en blog. Det er lidt anderledes når man er ansat i Microsoft, og at oprette en blog er ikke bare lige sådan, eller det er det faktisk, men der er lidt fnider fnader omkring det. Men nu spiller det!

Jeg kommer jo fra en BlogEngine blog, og det følses ligsom, at skifte sin nye Porsche 911 GT3 ud med en Skoda Octavia - der er bare ikke samme muligheder. Jeg har aldrig været den store fan af Community Serveren, og det skal blive spændende.

Min nye laptop, Lenovo T61p er tilgengæld alt for lækker. Det virker som et gennemført produkt, og med den konfiguration jeg har fået mig, kan jeg ikke andet end at blive lykkelig. Generelt er det bare fedt at få nyt legetøj, især hvis bliver betalt af andre :0)

Det var en hård uge, den sidste altså, men en lang weekend har rodet bod på meget af det, og nu skal der arrangeres lidt forskelligt. Hvis du ikke allerede har set det, så leder jeg efter 2 PHP eksperter og 2 ASP.NET eksperter, de skal udvikle en lille app og hygge sig med at skifte deres favorit teknologi ud med noget andet for en meget kort periode - det bliver skideskægt!

En anden ting jeg har lige har talt med mine søde medarbejdere omkring er et arrangement for MVPerne og MDIPerne, men hvordan det lige kommet til at forløbe sig ved jeg ikke endnu.

Mads afholder GD3 d. 7 maj, i København, og hvis du ikke allerede er tilmeldt, så synes jeg du skal gøre det. Jeg skal nok være der, og mon ikke vi får en hyggelig aften - det plejer vi.

Jeg er hjemme igen, efter næsten 4 måneder med sommer på New Zealand, og jeg nyder faktisk at være hjemme igen, især fordi vi har årstider og fordi jeg lige når at blive træt af det kolde klima inden det så bliver sommer. Jeg stiftede forresten bekendtskab med masser af god musik på den anden side, og noget af det har jeg tænkt at dele med jer. Vi kan starte med Feist som faktisk er Canadisk, men dejlig energisk og rytmisk.

Hold dig munter :0)