Sammen med Lars Jacobsen fra "PC World" og Eksperten.dk har jeg lavet en agenda til forårets danske community dag. Det bliver med hele svineriet så i kan godt begynde at glæde jer :)

Dette bliver ikke en kopi af Mød Ms eller TechDays. Det bliver heller ikke en tur i tivoli, og ja der kommer selvfølgelig tekniske sessioner i løbet af dagen. Jeg har længe syntes at der bør vøre en slags event for deltagerne i det danske community, men syntes samtidig ikke det skal handle om at sidde stille i 8 timer og høre på den ene taler efter den anden. Der skal være liv. Det skal være en hel dag sammen med andre mennesker, hvor vi skal komme hinanden lidt mere ved og sørge for vi lære noget af hinanden.

Indtil videre ser agendaen således ud:

09:30 – 10:00 : Registrering af deltagere og morgenmad.

10:00 – 11:30 : Tekniske spor

11:30 – 12:30 : Frokost (pizza og cola)

12:30 – 14:00 : Tekniske spor

14:00 – 16:00 : Open spaces og netværking

16:00 – 16:15 : Udvælgelse af lod vinderene

16:15 – 18:00 : Kodernes kamp

18:00 – 20:00 : Aftensmad (hel pattegris lavet af den lokale sømand), øl og hygge

20:00 – slut : Guitar hero og lange fine drinks

De tekniske sessioner bliver fordelt på forskellige teknologier:

Evt. Ruby, .NET, PHP og Java.

Talerne på de forskellige sessioner skal findes iblandt communitet og hvis du skulle have lyst til at afholde en PRÆSENTATION kan du blot skrive mig en email på danielmf@microsoft.com med dine kompetencer og ønsker - alt er velkomment.

Open Spaces og netværking:

Som en slags Q&A til de tekniske sessioner kan deltager gå yderligere i detaljer ved hjælp af open space sessioner. Deltagere behøver ikke deltage i open space sessioner men kan netværke og hygge istedet. Hvis du ikke ved hvad Open Space er...

Udvægelse af lod vinderne:

Når man registrere på dagen sig får man en lille pose med et par informationer omkring det Danske Community. Herunder flyers til online communities, bruger grupper etc. Man får også 1 gevinst lod til konkurrencen hvor man kan vinde telefon/computer/gadgets/bøger.

Kodernes kamp - en kode konkurrence med præmier:

En 1 mod 1 kode-kamp hvor man for stillet en simpel opgave som man klare igennem flere kriterier. Publikum vælger vinderen udfra kode-stil, længde af koden, og ikke nødvendigvis bedste tid.

Hvad synes i ?