Följ med på en resa där vi utforskar nya ving.se siten tillsammans med Anders Ljusberg, ansvarig arkitekt för projektet som tillsammans med ett otroligt kompetent team skapat lösningen. Hur utvecklar man en modern resebokningssite på Microsofts plattform med extremt höga krav på tillgänglighet och skalbarhet? Anders förklarar hur de arbetar med en modulariserad MVC arkitektur i en lösning baserad på asp.net 3.5 och den senaste versionen av .net framework.

Klicka här för att titta på intervjun med Anders Ljusberg på Channel 9

Vi dyker även in i hur de använder Unity som IoC container och på ett aspektorienterat sätt skjuter in funktionalitet som loggning och prestandamätning. På detta sätt kan man automatiskt skicka prestandainformation i realtid till Microsoft Operations Manager. Ett pragmatiskt och vackert sätt att hantera applikationens hälsomodell och dra nytta av investeringar i System Center och övrig Microsoftplattform.

Och hur anpassar man egentligen Unity till att vara snabb nog för att användas i en av Sveriges största resebokningssiter? Läs mer om hur ving.se prestandaoptimerat Unity här.

Är ni mer nyfikna på hur Ving.se utvecklats finns mer att läsa på Vings beta blog.