webcampbadge500 webcampbadge400 webcampbadge200

Per your request, I am posting all the presentation, demo, labs and resources here so you keep it as a reference and share with your colleagues and friends.

I will use the agenda as a map to post the content:

Agenda:

  • 8:30 – 8:45 AM Introduction (15 minutes) (Doris)
  • 8:45 – 9: 15 AM Introduction to HTML 5 (30 min) (Michael)
  • 9:15 – 9:30 AM IE9 and HTML: IE9 Pinned Site (15 min) (Michael)
  • 9:30 – 10:15 AM Introduction to CSS3 (45 min) (Michael)
  • 10:15 – 10:30 AM Break (15 minutes)
  • 10:30 – 11:30 PM Overview of HTML5 Graphics with Canvas & SVG (60 min) (Doris)
  • 11:30 – 12:30 AM Lunch
  • 12:30 – 1:20 PM Adding Video, and Sound with HTML5 (50 min) (Doris)
  • 1:20 – 2:00 PM Practical HTML5: Using It Today (40 min) (Doris)
  • 2:00 – 2:15 PM Break (15 min)
  • 2:15 – 5:15 PM Hands on Labs (3 hours)
  • 5:15 – 5:30 PM Wrap up and Give Away

 

Some of you would like to know where you can take a look the cool HTML5 demo on IE9 and here you go:

Real life HTML5 Demo

 

Resources for you to get started with HTML5 development:

Resources: