Expression European Designer Tour saapuu Helsinkiin 20.11.2007

  • Comments 1

Ennakkotietona Blogimme lukijoille kerrottakoon, että Eurooppa kiertävä Expression Designer Tour jalkautuu Helsinkiin tiistaina 20.11.2007. Tapahtuman ilmoittautumissivu on juuri avattu, mainonta aloitetaan myöhemmin t��llä viikolla. Jos suunnittelupuoli on sinun toimialaasi, varmista paikkasi ensimmäisten joukossa - tai vinkkaa tilaisuudesta designer tuttavallesi.

 

Tavataan Mediakeskus Lumessa,

Sanna 

---------------------------

 

Expression European Designer Tour

Tiistaina 20.11.2007, klo 8:30 – 12:30

Mediakeskus Lume, Taideteollinen Korkeakoulu, Hämeentie 135 C, Helsinki

 

Digitaalisen suunnittelun suunta 

Tule tutustumaan digitaalisen suunnittelun tulevaisuuteen Microsoftin johdolla

Oletko kiinnostunut tulevaisuuden digitaalisen suunnittelun trendeistä? Haluatko laajentaa Expression-osaamistasi? Ympäri Eurooppaa kiertävä Expression European Designer Tour jalkautuu Helsinkiin tiistaina 20.11.2007 klo 8:30 – 12:30 Mediakeskus Lumessa tarjoten tietoa Microsoftin designer-työkaluista. Tule kuulemaan Microsoftin asiantuntijoilta kuinka tärkeässä roolissa designerit ovat tulevaisuuden käyttäjäkokemusten luonnissa ja kuinka sinä voit vaikuttaa digitaalisen suunnittelun tulevaisuuteen.

Seminaarin sisältö on suunniteltu erityisesti designereille – olitpa sitten suunnittelualan kivenkova ammattilainen tai vielä opiskelemassa alaa. Luennoitsijat tässä puolen päivän seminaarissa ovat kansainvälisiä, joten esityskielenä on englanti. Tilaisuuden viimeisenä esityksenä kuullaan paikallista koulutuskumppanimme FC Sovelto Oyj:tä suomen kielellä.

Agenda ja ilmoittautumiset: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032355440&culture=fi-FI.

Leave a Comment
  • Please add 8 and 6 and type the answer here:
  • Post