BizSpark-ohjelmasta on tullut hyvin suosittu. Maailmalla ohjelmassa on mukana jo yli 20 000 ohjelmistoyritystä. Suomessa luku on jo yli 190. BizSparkissa mukana oleva GWeb2 Oy nimitettiin Microsoft Startup of the Day -yritykseksi tänä kesänä.

 

Nyt julkistamme uuden Microsoft WebsiteSpark -ohjelman, joka on kohdennettu päätöikseen web-sivustoja tekeville yrityksille. Yritysten tulee olla yksityisessä omistuksessa, liikevaihdoltaan alle miljoona US dollaria vuodessa ja alle 10 työntekijää työllistäviä.

 

Kuten Microsoft BizSpark -ohjelma, myös Microsoft WebsiteSpark -ohjelma tukee pieniä yrityksiä, joiden ydinosaamista on websuunnittelu ja -kehittäminen, ja jotka haluavat lisätä osaamistaan Microsoftin alustalla sekä ottaa sen osaksi liiketoimintaansa.

 

Ohjelma tukee uusien bisnesmahdollisuuksien eteenpäinvientiä tarjoamalla mahdollisuuden näkyvyyteen ja yhteyksiä kumppaneihin, mm. Web Hostereihin ja asiakkaisiin ympäri maailman. WebsiteSpark sisältää myös Microsoftin ohjelmistoja ja hosting-ratkaisun sekä lisäksi mahdollisuuden tukeen ja koulutukseen. Suomessa ohjelman Hosting-kumppanina on Nebula Oy. Nebula on mukana myös BizSpark-ohjelman Hosting-kumppanina.

 

Microsoft WebsiteSpark-ohjelmassa yritys saa käyttöönsä tehokkaita websuunnitteluun ja -kehittämiseen tarkoitettuja Microsoftin ohjelmistoja, kuten myös ratkaisuja websuunnitteluun, kehittämiseen ja testaamiseen. Ohjelma tarjoaa lisäksi tuotantolisenssietuja, joita yritys voi käyttää hostatessaan asiakkaalle kehitettyjä websivustoja itse. Tuotantolisenssietu on mahdollista saada käyttöön myös ohjelman hosting-kumppani Neubulan kautta.

 

Ohjelmasta on hyötyä websuunnittelijoilla ja -kehittäjille. Ohjelman kautta yritykset saavat käyttöönsä Microsoftin ohjelmistoja, tukea, koulutusta ja näkyvyyttä. Kaikkiin *Spark-ohjelmiin pääsee mukaan ilman kuluja. Yrityksille suunnatuissa ohjelmissa, BizSparkissa ja WebsiteSparkissa on nimellinen 100 US dollarin suuruinen ohjelmakulu per yritys, joka peritään, kun yritys poistuu ohjelmasta. Lisätietoa ohjelmasta ja siihen liittymisestä:

 

• http://www.microsoft.com/web/websitespark

• www.microsoft.fi/websitespark

 

 

Microsoftin *Spark-ohjelmat

  DreamSpark – opiskelijoille. Lisätietoa: www.dreamspark.com

  BizSpark – uusille, omaa ohjelmistotuotetta tai -palvelua kehittäville yrityksille. Lisätietoa: www.microsoft.fi/bizspark

  WebsiteSpark – Webkehittäjille ja -suunnittelijoille, pienille yrityksille, jotka päätyökseen tekevät websivustoja asiakkailleen. Lisätietoa: www.microsoft.fi/websitespark

 

Tervetuloa syksyn Biznes-aamupäiviin!

Käynnistimme syksyn Biznes-aamupäivien sarjan elokuussa, sarja jatkuu kaikille kiinnostuneille avoimena ja maksuttomana.

20.10.2009. Need for speed, Tuomas Syrjänen, toimitusjohtaja, Futurice Oy. Liiketoimintaa asiakkaan vai teknologian ehdoilla, Tero Vuorenmaa, puheenjohtaja, VSTS User Group,

Softability Oy

Tule paikan päälle Espooseen tai seuraa online-lähetystä. Ilmoittaudu etukäteen meilitse:

i-hatuom@microsoft.com. Lisätietoa: www.microsoft.fi/bizspark

 

Terveisin, 

 

Hanne