Windows Azure Dev Camp – Brisbane – 19th Nov 2012

image

You’re Invited!

Please join us for a special Windows Azure Developer Camp event in Brisbane. Windows Azure DevCamps are FREE and fun events for developers, by developers.
This special DevCamp will be presented by Microsoft technical experts. You do not want to miss this unique event.

REGISTER HERE
Event Details
Date: 19th November 2012
Location: Microsoft Brisbane Office
Level 28, 400 George St
Brisbane
Time: 9:00am to 5:00pm
What Am I Going to Learn?

At this DevCamp you will learn how to use the new Windows Azure features and services including Windows Azure Virtual Machines, Web Sites, and Visual Studio 2012 to build and move a variety of apps to the cloud. You will see how to build web sites, mobile applications, and enterprise-class applications.

The Windows Azure DevCamp is a great place to get started with Windows Azure development or to learn what’s new with the latest Windows Azure features.

What to Bring?

Here are some personal items you will need to bring to the Azure DevCamp.

  • Notebook & pen
  • Identification
Agenda

This 1 day event contains the following presentations. The below agenda is subject to change.

Time Duration Session
8:00am 30 mins Breakfast / Registration / Announcements
8:30am 60 mins Introduction to the Windows Azure Platform
9:30am 60 mins Windows Azure Web Sites
10:30am 15 mins Break – Morning tea
10:45am 60 mins Windows Azure Virtual Machines
11:45am 60 mins Windows Azure Storage & Databases
12:45pm 45 mins Lunch
1:45pm 60 mins Windows Azure Cloud & Application Services
2:45pm 60 mins Building Windows 8 Apps with Windows Azure Mobile Services
3:45pm 15 mins Break – Afternoon tea
4:00pm 60 mins Building Windows 8 Apps with Windows Azure Web Sites
Attendee Pre-Requisites

There are no formal lab activities during this event, however if you would like to follow along with the demos then we ask that you to bring your own laptop and have installed both:

Also, we ask that you activate your Windows Azure subscription prior your arrival. If you have not yet activated your subscription, please go to the Windows Azure Subscription Activation page for your subscription type and follow the instructions provided.

Fees

This event is brought to you by your local Microsoft office and is free of charge. However, delegates are responsible for booking and paying for their own travel and accommodation.

Contact Frankie Moore if you have any questions, otherwise see you there!

image