Pyha... Hvad betyder næsten 12 måneders "radio" tavshed på en blog? At ejeren ikke har noget at skrive om? At ejeren har for travlt til at dele sine observationer med omverdenen? At ejeren arbejder på noget der ikke er offenteligt spiseligt endnu?

I mit tilfælde er svaret nok lidt af det hele, samt almindelig dovenskab (læs også under: for lidt timer i døgnet). Jeg har de sidste 12+ måneder beskæftiget mig med at tænke mobile scenarier og arkitektur i relation til business solutions. Det er blevet til een pilot, samt tre spin off projekter som alle har deres eget liv i dag.

Jeg skriver dette indlæg for at delagtiggøre jer, mine kære læsere, i dele af det ene projekt.

Efter utallige rejser på tværs af atlanten, og flere måneders transpiration, er det mig en stor stor fornøjelse at kunne annoncere vores samarbejde med patterns & practices omkring et Mobile Baseline Toolkit. Det første community drop er tilgængeligt nu, og vi glæder os til at høre dine kommentarer. I pakken finder du en .NET CF baseret version af Composite UI Application Block, et Unit Test framework til Windows Mobile samt diverse andre goodies. Målet er at ha' et færdigt kit til sommer!

Jeg er pt. på Convergence 2006 for at annoncere dette arbejde, samt løfte sløret for hvad mere vi har i godteposen. Er du alligevel i Dallas, så kig forbi en af vores sessions.

All aboard - let the community process start!

Stor tak går til laksene Per, Ed, Eugenio, Francis, John, Terrence, Mo, Rohit, et al. samt de altid trofaste sild Laurent, Sune og ikke mindst Ricky.