rune1-adjusted Når man jobber med en konferanse som utvikler seg til å bli av et slikt kaliber som NDC2009 er det vanskelig å undertrykke et digert glis når man snakker om det.

NDC debuterte i 2008 med det som må kalles en braksuksess. Sammen var vi 1,000 mennesker som gjennomførte den største .NET-orienterte konferansen i Norge til da. Da er det ikke vanskelig å forstå at vi gleder oss helt sinnsykt til årets NDC. I år har vi mye større lokaler og har fått med oss et enda sterkere sett med foredragsholdere.

Vi har Scott Hanselman, Craig Larman, Mary Poppendieck, Rafal Lukawiecki, Mike Cohn, Ted Neward og en drøss andre eminente foredragsholdere. I tillegg har vi planer om å gjøre Hanselminutes live, Carl og Richard fra DotNetRocks TV kommer for å gjøre opptak og ikke minst har vi hyret Datarock som årets NDC-underholdning, det sensasjonelle Bergensbandet som har gjort seg bemerket i hele verden.

Sammenligner du NDC med andre konferanser vil du fort finne at det er økonomisk gunstig å delta, fordi man sparer på reise og (for mange) hotellopphold. I tillegg har konferansen et kompakt format på bare tre dager. De økonomiske besparelsene gir en flott mulighet for enda flere utviklere fra samme bedrift til å delta sammen og dele inspirasjonen.

I 2008 deltok 1,000 utviklere. Nå gjenstår det bare å se hvor mange vi blir i år. Vi vet ikke. Vi vet bare at vi har laget en høyeksplosiv utviklerkonferanse og at billettene selges i et tempo som øker hver eneste dag. Hvor lenge tør du vente før du bestiller din?

Vi ses på NDC!