Nå har du en helt unik mulighet. Jobben min som Developer Marketing Manager i Microsofts Utvikler- og Plattformteam er ledig!

I mer enn tre år har jeg jobbet som Microsofts fremste kontaktperson for norske utviklere. Som Developer Marketing Manager har et av mine mål vært å bidra til at norske utviklere forblir blant verdens fremste eksperter på Microsoft-teknologi. Jeg har også jobbet hardt for deling av kunnskap på tvers av miljøer og bedrifter.

I denne sammenhengen er Norwegian .NET User Group en svært viktig partner for Microsoft. Rundt 20% av alle Norges .NET-utviklere er medlem av NNUG, som finnes i 7 byer og de fleste avdelingene arrangerer månedlige møter. Her kan alle medlemmer gratis styrke kunnskapen sin gjennom foredrag fra bransjekolleger og også internasjonale stjerner som Jeremy D. Miller, Uncle Bob Martin, Udi Dahan, Scott Hanselman m.fl. Du vil ha ansvaret for oppfølging av NNUG som Norges viktigste fagnettverk for .NET-utviklere.

Som eksempel på noen av de kuleste tingene jeg selv har jobbet med, vil jeg trekke frem Norwegian Developers Conference. Sammen med vår partner, Programutvikling AS, har jeg vært så heldig å få være med helt fra ideen ble unnfanget og frem til realiseringen av det som idag er en av Norges største og viktigste utviklerkonferanser. Gjennom dette arbeidet har jeg blitt personlig kjent med en rekke av verdens dyktigste foredragsholdere og opparbeidet en unik kontakt med Microsofts egne produktteam. I tillegg arrangerer Microsoft to ganger i året MSDN Live, som er Norges største fagforum for .NET-utviklere (rundt 2,000 deltakere pr. år).

Når du jobber i Microsoft (og spesielt i Utvikler- og Plattformteamet) har du ofte svært tidlig tilgang til ny teknologi. I tillegg har du gjerne direkte dialog direkte med folk fra de ulike produktteamene. Dette gir deg en unik innsikt i hvordan Microsofts teknologier og verktøy utvikler seg.

Etter tre og et halvt år har jeg bestemt meg for å ta mitt neste steg i karrieren hos en av Microsofts største partnere, Avenir, der jeg overtar som leder for en av Norges beste .NET-avdelinger.

Jeg vil også gjerne benytte denne anledningen til å takke alle utviklere som har gitt meg utfordringer og inspirasjon i årene som har gått. Det har vært veldig berikende og inspirerende å få lov til å jobbe så tett med Norges .NET-elite og jeg kan ikke si annet enn at jeg er ydmyk i forhold til kompetansenivået og entusiasmen jeg ser hos norske bedrifter. Norge er simpelthen helt i verdensteten, noe som bekreftes gang på gang av alle internasjonale foredragsholdere/instruktører som besøker Norge.

Vil du vite mer om stillingen, kan du se annonsen på Finn.no eller kontakte meg direkte. Teknologidirektør Petter Merok kan også opplyse mer om stillingen.

Hilsen
Rune

Les hele annonsen på Finn.no | Kontakt Rune | Kontakt Petter