JonSkeet Vi som jobber med agendaen til NDC2010 har et luksusproblem. Etter første runde med sortering satt vi igjen med 204 sesjoner. Vi har bare plass til 114, så dette er ikke helt enkelt. Årets åpne CFP har resultert i helt fantastiske bidrag. Enkelte er simpelthen bare supergode, mens andre er så utrolig hard core at de nesten er på grensen til hva som kan tåles på bare 60 minutter. Alt i alt er det så mye bra å velge i, at jeg trygt kan slå fast at årets NDC2010 blir ulikt det meste annet du har sett om, hørt om, eller til og med drømt om!

Da er det bare en GLEDE å bringe nyheten om noen av de aller ferskeste tingene som har skjedd. Som kjent kommer Mads Torgersen til NDC for å snakke om C#4.0 og language design. Det som ikke er kjent så langt, er at vi har fått med oss mesterninja Jon Skeet (Google). Jon er kjent som en av de skarpeste hjernene innenfor det fantastiske C#-universet og i sekken har han med seg et utrolig spennende foredrag han har valgt å kalle “If I ruled the world – C# 5 according to Jon”. Her kan det dukker opp mange sterke ideer og hvordan vil dette mottas av Mads, som er en av de ansvarlige for C#-språket? Det finner vi kanskje ut under Q&A-sesjonen der det ryktes at Jon har tenkt å ta plass i salen. Du kan også delta i diskusjonen, og kanskje være med på å forandre C# til noe enda bedre i neste iterasjon. Dette blir en historisk begivenhet og kanskje blir det fremtiden for språkutvikling? Plenumsdebatt for utviklere á la romerske senatsmøter styrer fremtiden!

Vi har selvsagt mye annet spennende om dagen, ettersom vi er midt i prosessen med å få ferdig konferanseagendaen. Følg med på hjemmesidene til NDC2010 og følg oss på Twitter for ferske nyheter ettersom vi slipper dem en etter en.

Les mer om Norwegian Developers Conference 2010 her

Følg meg på Twitter her

Følg Anders Norås på Twitter her