Heads up: Azure begivenheder i juni

Heads up: Azure begivenheder i juni

Rate This
 • Comments 1

Vi nærmer os med hastige skridt det stort anlagte meetwindowsazure.com event i San Fransico 7/6, hvor Scott Guthrie er klar til at fortælle meget mere om nyhederne Azure. Du kan følge med online fra kl 22:00. Det er en god ide at registrere sig. Det bliver stort!

Ugen efter følger vi op og laver to Azure DevCamps, hvor vi kigger på alle nyheder og får lidt hands on på de nye bits. Agendaen følgende

09:00 - 12:00: Nyheder i Windows Azure!
Opfølgning på Meet Windows Azure. Vi kigger nærmere på nyhederne.
12:00 – 12:45: Frokost

12:45 – 14:00: Windows Azure Storage og Databaser
Vi forsætter med at kigge på Azure platformen. Windows Azure Storage indholder blobs, tables og queue og udgør Azure cloud storage. Desuden kigger vi på databasemulighederne i Azure (vi venter på ScottGu).
14:00 – 16:00: Hackaton
Har du en app, så kigger på den og flytter den til Azure, vil du prøve Azure, så finder eller bygger vi en app og deployer den.

Du kan tlimelde dig på nedenstående link.

12/6 Azure DevCamp, Hellerup

14/6 Azure DevCamp, Århus

Desuden har vi en række webinars på vej i juni. Stay tuned.

Jeg ser frem til en meget spændende juni måned!

@henrikwh

 • Vedr. srtikeln i Comon.dk og Computerworld.dk d. 7 Juni--nu er jeg rigtig forvirret!! Her er en uddrag af den 19-siders rapport..."Hvad siger du nu til en dansk it-chef, der er i tvivl om, hvorvidt man kan anvende Microsofts cloud til personoplysninger? Jegt kan ikke se at CW eller Comon har "dementeret" sidste uge's artikel??  Derfor har jeg skrevet fælgende indlæg på Twitter på #cloud #azure tråden....

  frontiersci ‏@frontiersci

  #MoMoCopenhagen #cloud #azure confusion abounds: has Danish Data Authority approved MS office 365 storage for sensitive data outside DK??

  forklaring udbedes!!

  "Jeg vil umiddelbart sige, at it-chefen må sætte sig ned sammen med en god rådgiver og vurdere, om registrering af personoplysninger kan være i konflikt med kravet om logning, jævnfør sikkerhedsbekendtgørelsens paragraf 19."

  "Der er ikke i udtalelsen lagt op til, at danske virksomheder og myndigheder ikke må anvende cloud til at opbevare eller håndtere personoplysninger, men omvendt er der et krav om, at søgninger på personoplysninger - i visse tilfælde - skal kunne logges."

  Ingen logningsfunktion

  I udtalelsen kan man netop læse, at Office 365 ikke indeholder logningsfunktion som krævet efter sikkerhedsbekendtgørelsen, og at man som dataansvarlig skal sikre sig, "at der ikke sker en registrering i løsningen, som udløser krav om logning."

  Hvordan skal man som it-chef forholde sig til sådan en formulering?

  "Jeg vil ikke blive alt for bekymret over den formulering. Formålet med vor datalovgivning og kravet om logning i sikkerhedsbekendtgørelsens paragraf 19 er jo at beskytte borgerne imod, at uvedkommende, uhindret og uden at blive registreret, kan søge efter personfølsomme data."

  Det kan ifølge Peter Lunding Smith eksempelvis være, hvis en butik tjekker din kreditværdighed i Debitorregistret

  "Så er det jo rart, at det bliver logget, så du kan se, hvem der har hentet oplysninger om dig," forklarer han.

Page 1 of 1 (1 items)