Jeg var ligesom 14(!) andre til møde i den nu opstartede Århus .NET Usergroup i onsdags, og det var en rigtig fed aften!

Søren havde fundet den gule førertrøje frem fra skabet, og med den på sikrede han at vi kom igennem alle punkter på den foreslåede agenda - og det endda i rigtig go' stil!

Der blev landet nogle glimrende aftaler for gruppens fremtidige virke, og én af de vigtigere jeg kan nævne er, at gruppen vil afholde møde den sidste onsdag i hver måned - så bare sæt kryds i kalendere, og duk op næste gang :o)

Efter mødet smuttede vi (nogle af os ad omveje) ned på Café Svej, og sluttede mødet af over et par fadøl - superhyggeligt!

       

Da Morten og jeg selv tilsyneladende havde fået nogle ringere fadøl end de andre, og deraf havde vanskeligere ved at få tømt glassene, endte vi med at være de sidste der sad tilbage, og Morten fik lejlighed til at demonstrere sine færdigheder ud i vejvisning og tværkulturel kommunikation, da 3 nordmænd (alle i et ualmindeligt godt humør) måtte ty til hans hjælp for at finde den rigtige bar... Og lad mig bare afsløre, at det nok ikke var deres plan at tage hverken deres mødre eller koner med derhen ;o).

Nå - men efter et par enkelte svinkeærinder (hvor vi f.eks. blev budt op til dans på ægte bonderøvsvis.. Altså "ska' vi slåz?" rutinen, fremsnøvlet af et par halvstive drønnerter) sluttede vi natten, ca. 4 timer før jeg skulle have toget igen, med lidt Silverlight og en kop kaffe... Alt i alt en forrygende aften :o)

Jeg tror der i Århus .NET brugergruppen er potentiale til en rigtig god og solid brugergruppe. Dels synes der er være stærke kræfter der vil arbejde på at få den på skinner, og dels virker det som om den sammensætning af udviklere der har ladet sig tiltrække af den, har meget at tilbyde hinanden.


Jeg er meget overbevist om at du trygt kan tilmelde dig i forvisning om at du kommer til at få rigtig meget godt ud af det.

Mvh