Blog - About

Hvad skal DU med denne blog?

Hello der!

Jeg hedder Jeppe Rørbæk, og er netop startet som Developer Evangelist hos Microsoft Danmark.
Stillingen har jeg overtaget efter Niels Hilmar, som nu vil gi' den gas som rolleejer for os DE'ere.

Hvis du tidligere er stødt på mig, kan det have været i forbindelse med kurser ell. hos Teknologisk Institut, hvor jeg har arbejdet som konsulent og underviser inden jeg tog imod stillingen hos Microsoft.

Det kan også være i forbindelse med arrangementer som .NET Days, Mød Microsoft eller TechTalk's, hvor jeg har snakket om ASP.NET relaterede emner.

Sidst - men ikke mindst - kan det være du er stødt på mig på Eksperten, hvis du af den ene eller anden årsag følger med i kategorien ASP.NET, hvor jeg huserer under alias'et SnepNET.

Ellers kan det jo tænkes, at du er en kollega fra tidligere tider, hvor jeg har arbejdet hos Rambøll Informatik A/S, og Rambøll A/S.

Måske kunne du endda være en af de gamle medstuderende fra e-ingeniør studiet i Ballerup.

Hmm.... Hvad kan der mere være tilbage ... ?
Nåjo ... MOR! hvis du nogensinde får dig forvildet herind, vil jeg være imponeret! (Du vil dog næppe finde noget, der kan have din interesse - sorry).

Nå - ikke mere sniksnak ... spørgsmålet der skulle besvares her var;
Hvad skal DU bruge denne blog (eller mig) til - hvis noget overhovedet :o)

Well ... Det afhænger lidt af hvem du er. Hvis du du f.eks. er blomsterbinder, vil du nok ikke få noget som helst ud af disse sider, da det vil være stærkt begrænset hvor meget indhold, der vil være relateret til den slags sysler.
Er du derimod databinder - kunne der sagtens være noget at hente ;o)

Rengøringspersonale vil heller ikke kunne finde det store her, men dem der har interesse for AJAX kunne nok støde på noget.

Hvis man tænder på providermodeller og ikke nøgenmodeller går man nok heller ikke forgæves.

Der vil blive spredt fægtning over teknologier herude, men til at begynde med vil fokus være på ASP.NET, ASP.NET AJAX og lidt gadgets.

Det er min plan, at sikre at der her fra siden peges på relevante nyheder vedrørende disse teknologier, og det er desuden min hensigt, at man via denne blog kan få løst problemer, der synes generelle. Et problem vurderes som generelt, hvis der gentagne gange stilles spørgsmål til det på eksperten - eller hvis jeg på andre måder gøres bekendt med at det "er noget af det der driller".

Med andre ord ... Hvis du interesserer dig for og/eller arbejder med ASP.NET og dertil relaterede emner, må du se at få smækket mig ind på dine favorites/bookmarks/feeds mv. ;o)

Der kunne dog også være en mulighed for at det er mig du er ude efter, og ikke indholdet på blog'en ... og det er, hvis du kunne tænke dig at komme lidt ind på livet af Microsoft af den ene eller anden grund.

En af grundende kunne være, at du har noget på hjertet indenfor en specifik teknologi, og står og mangler en samling interesserede at invitere - dem har vi nemlig.
En anden grund kunne være, at du synes du selv mangler nogle invitationer til noget der er relevant for dig (som udvikler).
Eller måske synes du bare det kunne være fedt, at være med i et forum hvor du kunne møde os, og/eller andre udviklere.

Såh ... hvis du står med nogle faglige budskaber, nogle fede idéer til arrangementer, eller nogle lækre kodestumper, så bare send mig en mail - jeg skal nok vende tilbage.

For now ...
Jeppe

Page 1 of 2 (27 items) 12