Sitter på tåget på väg hem från Göteborg som var den sista orten för höstens MSDN Live roadshow, har precis ätit en leverpastejssmörgås och druckit en lättöl, och på något sätt smakade det som om det var det godaste jag någonsin ätit. Det kan bero på att jag är otroligt trött i både huvud och kropp efter att ha gått upp vid 6 på morgonen varje dag för att börjat vid 7-tiden och sedan hållit på hela dagen.

Jag måste börja bli gammal, det här har jag gjort i flera år så varför just nu?

Ja just det, jag ska snart gå på pappaledighet så jag antar att kroppen redan nu både mentalt och fysiskt börjar ställa in sig på att varva ner och ställa om fokuset. Från att ha varit ute och diskuterat domänmodeller, Silverlight-konkurrens, öppen källkod, distribuerad arkitektur, spelprogrammering, buggar i Excel, ISO-omröstningar, licenseringsmodeller för Windows Live, historiken bakom .NET, framtiden för Microsoft och massvis med annat, så är det snart dags att tänka på blöjor, regelbundna mat och sov-tider, nappar, lära-gå-stolar och långa promenader, mmmm, långa promenader.

Jag vill tacka alla som deltagit vid höstens seminarieserie för ert intresse och sist men inte minst så vill jag rikta ett speciellt tack till våra externa talare som följt med och pratat om sina specialist-områden:

Mattias Olausson från Callista, Patrik Löwendahl och Fredrik Normén från Cornerstone samt Chris Klug från Jönsson & Lepp, utan er så hade den här roadshowen inte blivit av.