Så nu är man hemma efter en hård vecka i Seattle. Höjdpunkter var att jag träffade R&D kungen Dominic och keynotes. Träffade av en del PM's som Arash, Phillip, Michael, Barry, David (PTS) samt Simon från UK blog. Kul också att se vad som gjorts och kommer ske på MSCRM plattformen. Det ser riktigt ljust ut för oss som gillar att jobba mot denna. Bättre arkitektur och nya API'er är på gång. Tyvärr får jag återkomma med detaljer när det blir officiellt. Funktioner mm. kan ändras innan release. Nedan är ett axplock av bilder jag fotade med min nya sony cybershoot.  
 
Karaoke på avslutsfesten, mig själv vid company store och Kungen av MSCRM Dominic. Notera Dominics setup.. min laptop till vänster

Ridande polis i downtown Seattle, Dynamics MSCRM R&D building, Roger och funktionär i samma outfit? Nästa år blir det annan färg, Jenny ;-)
 
Konferance byggnaden = fet! Erik stolt med AX bibeln

Bill på keynotes var riktigt bra! Datorer i HOL miljön. Keynotes från Martinez mm. MSCRM experter från hela världen samlade på en och samma bild i Redmond (Portugal, Kanada, USA, UK, Ryssland mm.)