Med Office 365 får din virksomhed mulighed for at designe arbejdsprocesserne præcis, så de matcher den enkelte medarbejder, afdeling og organisation.  

I Office 365 finder du en række kendte Microsoft produkter i én samlet løsning, der med fordel kan udnyttes af både små virksomheder og store koncerner.

Uanset virksomhedens størrelse kan du opdele medarbejderne i forskellige brugerprofiler, der så har adgang til hele eller dele af produktivitetsplatformen – alt efter behov. Det giver en stor grad af fleksibilitet, når du kan definere hvilke produkter, den enkelte medarbejder kan bruge. Samtidigt er det med Office 365 muligt at give medarbejdere, der i dag ikke har adgang til mail, intranet, Microsoft Office osv., adgang grundet nye licensformer og fleksibilitet.

Office 365 er ligesom resten af Microsofts Cloud Services løsninger ikke en ”alt eller intet”-løsning. Du bestemmer selv, hvad du gerne vil have i skyen, og hvad du gerne vil beholde on-premise. Det betyder et aktivt valg og tilvalg af, hvad it ressourcerne skal bruges på.

Samtidig kan en andel af it omkostningerne blive mere forudsigelige og giver fleksibilitet i forbruget.

 

Produktiv med rettidig omhu

Microsoft Cloud Services giver dig større finansiel fleksibilitet, da du har langt mere indflydelse på, hvordan du finansierer virksomhedens it ressourcer.

Du betaler kun, når du reelt forbruger. Og når du så reducerer behovet for de lokale ressourcer, bruger du mindre tid på vedligeholdelse og drift, herunder hardware og facilityudgifter. Samtidig forenkles og fremskyndes programopdateringer og implementeringer, da de sker automatisk og oppe i skyen.

Flere fordele ved Office 365

  • Adgang til e-mail, dokumenter, kontakter og kalender uanset hvor medarbejderen befinder sig
  • Produkterne i Office 365 fungerer med den traditionelle Microsoft Office og andre programmer, dine medarbejdere normalt bruger
  • Mulighed for 24 timers telefonsupport
  • Garanteret 99.9 % oppetid
  • Pay-as-you-go & Pay-as-you-grow principperne

 

De fire hjørnesten

Office 365 er sammensat af fire velkendte Microsoft produkter i en 2010 cloud-version:

Exchange Online

Giv medarbejderne e-mail, kalender og kontakter med på farten med indbygget beskyttelse mod vira og spam. Uanset, hvor de befinder sig, kan de logge på mailboksen, tjekke kalenderen og finde jeres kundes adresse – både via pc, internet og mobile enheder.

SharePoint Online

Optimer samarbejdet på tværs af teams, afdelinger og specialister gennem SharePoint, der muliggør for eksempel dokumentdeling via egne brugergrænseflader. Det sikrer videndeling, opdaterede projekter og hurtigere processer i virksomheden.

Office Professional Plus

Det er nu muligt at købe Office som subscription. Samtidig er der med Office Web Apps også er en ny mulighed, der giver nye brugere eller nye brugsscenarier med den samme brugergrænseflade.

Lync Online

Med Lync Online får din virksomhed solide værktøjer, der giver optimale muligheder for kommunikation på tværs af organisationen. Værktøjerne inkluderer blandt andet instant messaging (IM), presence og PC-audio, videokonferencer samt skærmdeling.

Ny licensstruktur
Office 365 tilbydes med helt nye licensstrukturer, så det er fleksibelt for dig at vælge den sammensætning, der matcher behovet i din virksomhed:

For små og mellemstore virksomheder
Faktisk kan virksomheder med helt ned til én medarbejder opnå økonomiske fordele ved en investering i Office 365.

For mellemstore og store virksomheder
De lidt større virksomheder kan investere i Office 365 ud fra forskellige brugerprofiler – eksempelvis:

Brugerprofil A: videns-/kontormedarbejdere der typisk har en pc
Her anbefales at vælge mellem fire forskellige muligheder, som sammensætter service-ydelserne i forskellige "planer". 

Brugerprofil B: andre medarbejdere (butiksmedarbejdere, servicemedarbejdere, chauffører osv. )
Her anbefales virksomheden at vælge en ”kiosk pakke” til disse brugerprofiler. Disse brugere har typisk i dag hverken adgang til en mail-konto i virksomheden, adgang til intranettet eller Office dokumenter. Nu kan disse medarbejdere også involveres i virksomhedens processer, videndeling og generelle kommunikation.

Office 365, når tilgængelig, kan købes direkte over internettet via Microsoft Online Service Program eller via Microsoft Volumenlicens-aftalen: Enterprise Aftale.

Læs mere om Microsofts Cloud strategi og Office 365 her.