I år lancerer vi den nye udgave af vores CRM software - Microsoft Dynamics CRM 2011. Og denne gang udgiver vi både en online og en on-premise version.

I februar lancerede vi Microsoft Dynamics CRM Online - og det er vel at mærke med en introduktionsrabat, hvor du kan spare op til 22%.

Online eller offline – i skyen eller on-premises
En af fordelene ved Microsoft Dynamics CRM 2011 er, at systemet kan nås både online og offline. Det giver alle medarbejdere en garanti for konstant adgang til opdaterede data – og dermed mulighed for at agere hurtigt på kundernes ønsker. F.eks. kan den rejsende medarbejder se, opdatere og dele data offline, og dermed være mere effektiv, når information kan leveres løbende, og ikke skal foregå fysisk på arbejdspladsen.

Samtidig kan Dynamics CRM fås både som applikation i skyen og på virksomhedens egen server, hvis det ønskes.

Det betyder fleksibilitet hele vejen – både for medarbejdere, ledelse og it afdeling.

Introduktionsrabat: op til 22 %
Vælger du at investere i CRM Online via din Enterprise-aftale, hvor du opnår den bedst mulige pris, kan du i forbindelse med lanceringen spare op til 22 %. Har du allerede CRM on premise, kan du foretage et såkaldt step-up til CRM Online og stadig få de 22 % i rabat. Kontakt din licensforhandler eller din Microsoft Account Manager, og hør mere.

Du kan også købe CRM Online direkte via vores internetside for CRM - her er der også introduktionsrabat at hente.

Gratis prøveversion
Du kan eventuelt starte med at prøve CRM online gratis i 30 dage. Se mere her.

Vil du læse mere om Microsoft Dynamics CRM enten online eller on premises, så klik her

Vil du vide mere om xRM, så klik her

Vil du vide mere om Online Services, så klik her


Mere om CRM 2011 

Hurtigt og brugervenligt overblik
Dynamics CRM 2011 er et unikt arbejdsredskab, der giver hurtigt overblik og enkel adgang til data.

Med dynamiske dashboards, der konstant præsenterer opdaterede centrale data på en enkelt grafisk måde og få klik til ønskede oplysninger, optimerer arbejdet, og gør vejen fra tanke til handling kort.

Brugergrænsefladen er Outlook, som de fleste allerede kender godt og bruger dagligt. Det betyder en hurtig brugeradoption, genkendelighed og effektiv brug fra første dag.

Fremtidssikret tilbygning
Har du allerede besluttet dig for at investere i Microsoft Dynmaics CRM 2011 eller er løsningen allerede integreret i din virksomhed, kan du udbygge med en xRM-løsning og dermed udvikle relationsbaserede forretningsapplikationer uden yderligere licensinvesteringer.

xRM er et koncept for individuel håndtering af alle typer af forretningskritiske relationer i ét integreret system og bygger på standard-arkitekturen fra Microsoft Dynamics CRM. Med kombinationen af xRM og Microsoft Dynamics CRM har din virksomheds til enhver tid opdaterede kundedata og de applikationer, der er behov for – og et solidt samspil mellem de to.