I takt med at flere og flere virksomheder implementerer vores cloud services, har vi lavet en række ændringer til Enterprise-aftalen, som gør det nemmere og mere fleksibelt at købe løsningerne. Det kan blive en stor fordel for dig, når eksempelvis den nye Microsoft Office 365 kommer på markedet.


Ny, forbedret fleksibilitet til Cloud services

Det bør ikke være licensformen, men derimod produktfordelene der afgør, om du vælger en on-premise eller cloud-løsning. Derfor giver den opdaterede Enterprise-aftale dig fri mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til jeres behov og hjælper dig blandt andet med at:

 • skifte til cloud services i dit tempo – med en henstandsperiode, mens I skifter
 • flytte brugere frem og tilbage mellem on-premise software og cloud services
 • tilpasse og justere online service-planer for at opfylde brugernes behov
 • reagere på tilføjelser og ændringer i arbejdsstyrken ved at skalere løsningen op og ned
   

Køb eksempelvis Office 365 når tilgængelig

Udover de nye, fleksible tilføjelser giver Enterprise-aftalen dig naturligvis stadig de gode, gamle fordele. Blandt andet markedets mest fordelagtige priser på Microsofts produkter til store virksomheder. Her kan du se et udvalg af de cloud services, som du vil kunne købe under den opdaterede Enterprise-aftale.

 • Office 365
  Med Office 365 får du Microsofts bedste kommunikations- og samarbejdsprodukter samt den seneste version af Office-pakken som cloud services. Office 365 kommer efter planen på markedet i Danmark i 2011.
 • Windows Azure
  Windows Azure-platformen er en fleksibel Cloud Computing-platform til udvikling af skræddersyede løsninger med en behovsbaseret og skalerbar infrastruktur.
 • Windows Intune
  Windows Intune hjælper dig med at administrere og sikre pc’er med cloud services og giver den bedste Windows-oplevelse med opgraderinger til Windows 7 Enterprise. Produktet forventes på markedet i Danmark i løbet af 2011.
 • Microsoft Dynamics CRM Online
  Microsoft Dynamics CRM Online tilbyder fleksible salgs-, marketing- og serviceløsninger, som integreres med andre Microsoft-produkter plus tilpasnings-og partnerløsninger.
   

Sådan køber du cloud services via Enterprise-aftalen

Hvis du vil benytte muligheden for at købe cloud services via din Enterprise-aftale, skal du underskrive en Online Services tillægsaftale til din eksisterende kontrakt. Det gør du lettest ved at kontakte din Microsoft licensforhandler eller Microsoft Account Manager og få vedkommende til at sende og gennemgå Online Services tillægsaftalen.

Har du ikke en Enterprise-aftale?

Hvis du har mere end 250 pc’er eller brugere og ikke allerede har en Enterprise-aftale, kan vi kun anbefale dig at kontakte os for at høre mere om fordelene. Aftalen løber over tre år og giver dig fuld fleksibilitet til at skalere antallet af dine licenser og udstyre dine enheder med nøjagtigt de programmer, du har behov for – til markedets bedste priser.

Læs mere om Microsoft Enterprise Aftale og Online Services på licensportalen.

Har du færre end 250 pc'er eller brugere kan du købe Microsoft Online Services direkte over internettet. Se vores Online Service portal for oplysninger om tilgængelige produkter samt priser.