For virksomheder og organisationer er Volumenlicens-aftalerne den mest praktiske og økonomiske måde at købe licenser til Microsofts produkter.

Prisen for hver enkelt licens afhænger dog af en række faktorer. Eksempelvis hvor mange licenser du har behov for, og hvilket licensprogram du vælger. Derfor har vi lavet License Advisor, der kan give dig et hurtigt prisoverslag på de Microsoft-produkter, der er relevante for din organisation.

 

Find din pris – i tre nemme trin

License Advisor er en overskuelig og enkel online-løsning, som du kan bruge uden at have indgående kendskab til vores licensprogrammer. I tre nemme trin indtaster du en række oplysninger om din organisation. Derefter får du en anbefaling af, hvilket licensprogram du bør vælge samt et prisoverslag på, hvad den enkelte licens kommer til at koste.

 Disse oplysninger kan du eksempelvis bruge, når du skal lægge budgettet for implementeringen af et produkt eller for opgraderingen af eksisterende løsninger. Du kan også bruge License Advisor som et pejlemærke, når du kontakter din licensforhandler.

Når du har indtastet dine oplysninger og fået et prisoverslag, kan du sende det i krypteret format til evt. kolleger og din licensforhandler. Det giver jer det bedste udgangspunkt for de videre forhandlinger.

 Prøv License Advisor nu