At anskaffe softwarelicenser til flere brugere og systemer på én gang til en organisation gøres på nemmeste og billigste måde via Microsoft Volumenlicens. 
 
Ved at erhverve softwarelicenser via Microsoft Volumenlicens-aftalerne, får du ikke kun fordel af den software du får adgang til, men du kan ofte spare penge typisk forbundet med køb af boksprodukter, fysiske medier (CD-ROM eller DVD), printede forbruger-vejledninger, levering og andre omkostninger.
 
I dagens arbejdsstrukturer betyder køb af softwarelicenser til brugere og computere ikke kun at dette skal ske "inden for en organisation" , altså dem som sidder fysisk i en kontorbygning eller i et universitets fysiske struktur. Faktisk er vi midt i en betydelig forandring i organisationers forretningsgange. Organisatoriske it-infrastrukturer omfatter nu også "flydende" arbejdsstyrker, virtualisering, cloud computing, mobile brugere og en voksende liste over andre platforme og teknologier, såsom integreret kommunikation mellem forbrugeren, den private person og arbejdspladsen.
 

Volumenlicens til nye it-strukturer

Microsoft Volumenlicens-aftaler afspejler muligheder med software, der understøtter forretningsgange uanset hvor de finder sted. For nyligt annoncerede vi licens-mobilitet via Software Assurance, som gør det muligt for kunder at udforske og flytte fra software installeret lokalt til cloud computing på deres vilkår og i deres eget tempo med licenser, der gælder for en eller begge miljøer. Reviderede produkt brugs-rettigheder, nye aftaler til uddannelsessektoren, ændringer til licensen Core CAL samt en opdateret Enterprise licensaftale er andre eksempler på, hvordan Microsoft licensering giver muligheder til forretningsgange. 

Emner som disse kan være komplekse. Vi vil gerne høre fra dig, forstå mere om dine behov, høre dine meninger og, vigtigst lytte - lytte for at lære hvordan vi bedre kan gøre forretningsgange for dig og dine kunder.

Du kan give din mening til kende i kommentar-feltet nedenfor, men du er også velkommen til at sende mig en mail på britman@microsoft.com  
Brit Mandrup
Licensing Marketing Manager
Microsoft Danmark.