Så skete det - vi lancerede Office 365 på 20 sprog, herunder dansk, og på 40 markeder i hele verden. For første gang har virksomheder af alle størrelser mulighed for at realisere nye muligheder for samarbejde med Microsoft Office 2010 løsninger. Steve Ballmer talte til pressen og kunder onsdag den 28. juni i New York ved den officielle Office 365-lancering. Se webcast-optagelse fra arrangementet.

Hvad er Office 365?

Det er adgang til e-mail, dokumenter, kontaktpersoner og kalendere overalt, så du altid er opdateret. Det er velkendte Microsoft-programmer. Det er sikkerhed og pålidelighed i virksomhedsklassen. Det er it-styring og effektivitet, der tilpasses de unikke behov i din organisation. Og det er en alt-i-en tjeneste, hvor du betaler efter forbrug, til en overkommelig pris. Og det er kun begyndelsen....læs mere om Office 365.

Hent prøveversion

Kom godt i gang med den rigtige Office 365-plan til din organisation i dag. Hent Office 365 prøveversion og oplev funktionerne, opsæt brugerkonti, og afprøv Office 365. Efter 30 dage kan du konvertere din prøveversion til et betalingsabonnement, hvis du ønsker det.

Køb online

Du kan vælge mellem alle Office 365-planerne via vores online butik. Læs mere om, hvilken plan der passer dine behov bedst.

Du kan også købe Office 365-planer på "Enterprise" licensaftalen tilgængelig via Microsoft Volumenlicens for større organisationer. Her kan du kombinere dit køb af online-løsninger med dit køb af on-premise software, installeret lokalt i din organisation. Læs mere om Enterprise-aftalen og kontakt en Microsoft forhandler for vejledning og priser.

Har du spørgsmål til køb af Office 365 er du velkommen til at kontakte mig på britman@microsoft.com

Med venlig hilsen
Brit Mandrup
Licensing Marketing Manager