Tilbage i marts 2011 lancerede vi Windows Intune på Microsoft Management Summit. Windows Intune forenkler hvordan virksomheder styrer og sikrer pc'er med Windows cloud-tjenester og Windows 7. Det er hurtigt at sætte op og kan bruges med det samme til at administrere både virksomhedens pc'er og mobile enheder. Du kan nemt komme igang med Windows Intune.
 
 
Har din organisation en Microsoft Enterprise-aftale, kan Windows Intune købes via denne aftale med de fordele, som Enterprise-aftalen indeholder. Kontakt da din licensforhandler.
 
Microsoft Windows Intune produktgruppen søger organisationer interesseret i at påvirke fremtiden for cloud-baseret it-styring og sikkerhed. Specifikt søger de it desktop-administratorer og tekniske beslutningstagere, der administrerer 5.000 eller flere pc'er. Din it-organisation kan være involveret i aktiviteter, der omfatter at holde pc'er sikre og ajour, distribuere softwareprogrammer, administration af mobile enheder, udføre sikkerhedskopiering og gendannelsse af data og overvågning af pc'ernes sundhed, blot for at nævne et par stykker.

Interesseret? Venligst klik dig videre til Windows Intune blog for yderligere oplysninger om deltagelse.