Microsoft inkluderer nu planlægning af udrulning af SQL Server som en del af Planning Services under Software Assurance-programmet. Det betyder, at du kan få professionel hjælp uden ekstra omkostninger, hvis du planlægger at migrere eller opgradere til SQL Server 2008 R2.

Planning Services udvider med SQL Server

Planlægning af udrulning af Windows Azure, Private Cloud og SQL Server er blot nogle af nyhederne i det seneste Planning Services-tilbud til kunder i Software Assurance-programmet. Og netop SQL Server kan du nu få professionel konsulenthjælp til uden ekstra omkostninger, hvis du ønsker at migrere fra Oracle eller opgradere til SQL Server 2008 R2.

Tilbuddet hedder SQL Server Deployment Planning Services (SSDPS), og med det bliver det muligt for din virksomhed at tjene it-investeringer som eksempelvis Business Intelligence (BI) hurtigere ind igen.

Fordele ved SQL Server 2008 R2
SSDPS dækker både, hvis du vil implementere en Business Intelligence-strategi, migrere fra Oracle eller opgradere en eksisterende SQL Server.

SQL Server 2008 R2 har de fordele, at den har en oppetid på 99,9999 %, er fuld skalerbar, er mere sikker end andre store databaser, og den integrerer sig fuldt og helt med Microsoft Office. Derfor er SQL Server 2008 R2 perfekt til Business Intelligence, hvor du kan aflæse præcis, up-to-date information om virksomhedens data, så du og medarbejderne har et solidt grundlag at træffe beslutninger på.

Læg dine planer sammen med en Microsoft-partner
Planning Services under Software Assurance giver dig et antal servicedage fra en kvalificeret Microsoft-partner eller Microsoft Consulting Services. Antallet af dage afhænger af typen og det antal af licenser, som du har i Software Assurance-programmet. Dagene kan bruges til planlægning af opgaver af 3 til 15 dages varighed.

Planning Services-dage i enhver Software Assurance-aftale kan bruges på SSDPS. Og du kan desuden konvertere Training Voucher-dage til Planning Services-dage med en omregningskurs på 3 til 1. På Volume Licensing Service Center kan du se, hvor mange Planning Services-dage din organisation har til rådighed.

Hvis du vil vide mere om Planning Services
Kontakt din Microsoft Account Manager eller din Microsoft licenspartner for at få mere information om, hvordan du udnytter din organisations Planning Services-dage. Du kan også se oversigt over de partnere som tilbyder Planning Services. Endvidere er Microsoft Consulting Services også leveringsdygtige i Planning Services.