Den store interesse for cloud computing fortsætter - og mange spørger, hvordan de bedst muligt kan udnytte de fordele ved Software Assurance (SA) programmet, som vedrører Office 365. Læs mere om nogle af de fordele der maksimerer værdien af SA, som kan hjælpe dig med at flytte til Office 365.

Der er flere SA fordele, du kan bruge til at hjælpe dig med at komme igang med Office 365 og planlægge din migrering. Dette nye dokument, Flyt til Office 365 med Software Assurance (på engelsk) giver et hurtigt overblik over de SA fordele, der kan hjælpe dig med at evaluere, planlægge og forberede dig til Office 365.

Lad os kigge på et par vigtige fordele.

Planning Services er nu forbedret til Office 365

Planning Services fordelen har eksisteret i nogen tid, og hjælper kunder med planlægningen af installation af f.eks. Office, Exchange, Lync og SharePoint. Denne fordel giver struktureret, on-site rådgivning fra Microsoft Services eller en kvalificeret Microsoft partner med ekspertise til at hjælpe dig med at planlægge din software implementering.

Disse Planning Services projektforløb omfatter muligheden for at:

  • Forstå værdien af og nye funktioner i Office 365
  • Forstå arkitektoniske og operationelle aspekter af Office 365
  • Erfaring med og test af Office 365
  • Lave en plan for overgangen til Office 365

Når du er klar til at flytte til Office 365, kan Planning Services hjælpe dig med at forberede dine computere til Office 365, herunder identificere og foreslå skridt til at afhjælpe potentielle migreringsspørgsmål. Almindelige scenarier, som vi har lært kan være nyttige, omfatter:

  • Adressering af spørgmsål omkring eskisterende Office-programmer, filer og add-ins med en Office Compatibility Workshop samt
  • Test en udrulningsplan med et proof-of-concept for Office 2010, Windows 7, SharePoint Online eller Exchange Online.

Training Vouchers - it-kursusdage - kan hjælpe med at forberede dine it-medarbejdere og brugere

Undersøgelser viser, at uddannelse af medarbejdere er en integreret del af en succesfuld udrulning. Via Training Voucher SA fordelen modtager dine it-medarbejdere klasseværelse-undervisning og E-Learning SA fordele tilbyder dine slutbrugere online træning, der forbereder dem til Office 365. Få adgang til hele kursus-katalogen her.

Værd at bemærke:

  • Ny it-uddannelse: der er for nyligt tilføjet 3-dages, instruktør-ledet kursus Microsoft Jump Start:! Office 365 til it-fagfolk (kursus 50557)
  • Som brugerne flytter til Office 365 vil de fortsat have adgang til E-Learning kurser til at vedligeholde og forbedre produktiviteten med ny software-versioner

Software Assurance og Office 365

Når du flytter til Office 365, vil du opdage, at den software support, du behøver, er medtaget som en del af Office 365 serviceudbud. Når du planlægger din migrering til Office 365, så husk at drage fordel af din Software Assurance Planning Services dage til at hjælpe dig med at vurdere dit it-miljø i forbindelse med din migrering. Hertil kommer, at Software Assurance-programmet vil fortsat udvikle sig i takt med at du overvejer at flytte andre løsninger i skyen, hvor SA-programmet understøtter dit software-behov on-premise, i skyen eller i et hybrid miljø.

Hvis du vil vide mere, kan du besøge vores Software Assurance hjemmeside.

Kontakt en Microsoft licensforhandler eller din Microsoft account manager for mere information om dine Software Assurance fordele.