Arbejder du med udvikling af løsninger, hvor du har fingrene i udvikling, test og/eller styring af ændringer af funktionalitet i database laget (på SQL Server) og applikations laget, så er der spændende nyt på VSTS fronten. 

Der sker nemlig det, at fra idag (1. oktober), så får alle brugere, der har en gyldig og aktiv licens af VSTS Developer Edition med MSDN Premium ret til også at downloade og anvende VSTS Database Edition, og omvendt.

I næste version af VSTS (med kodenavnet Rosario) bliver VSTS Developer og Database udgaverne nemlig slået sammen til et produkt som del af Visual Studio Team System 2010 produktporteføljen. Vi vælger dog allerede nu, at give brugerne af disse 2 produkter muligheden for at anvende den kombinerede funktionalitet uden ekstra omkostninger.

Har du idag Visual Studio Professional med et gyldigt MSDN abonnement, så har du selvfølgelig muligheden for at opgradere til VSTS Developer Edition med MSDN Premium og dermed få tilgang til den kombinerede funktionaltet. Læs mere her.