Microsoft DreamSpark - hvad med Danmark?

Microsoft DreamSpark - hvad med Danmark?

 • Comments 2

DreamSpark er desværre ikke tilgængeligt i Danmark, endnu
...men det er på vej! :-)

Hvad er DreamSpark?
Læs mere her: https://downloads.channel8.msdn.com/

Hvad indeholder DreamSpark?
Du kan se den komplette liste over produkter her: https://downloads.channel8.msdn.com/Products.aspx

Hvad med Danmark?
Danmark er desværre ikke med blandt de første 10 lande. Det skyldes at vi ikke har én udbyder til validering af studerende på plads her i Danmark.
Vi arbejder dog på at få en aftale med en udbyder på plads, hurtigst muligt :-)

Hvornår?
Det afhænger primært af den validerings-udbyder som vi vælger at samarbejde med. Implementering vil tage noget tid og vil blive efterfulgt af en beta test periode. I denne periode vil vi invitere en mindre gruppe studerende til at teste og afprøve validerings-processen.
Et realistisk estimat vil nok være at DreamSpark er tilgængeligt i Danmark om et ½-1år.

Det skriver den danske presse:
Version2.dk: Microsoft overser danske studerende i gratis-kampagne 
Computerworld.dk: Bill Gates bejler til universiteter med gratis software 
Comon.dk: Microsoft uddeler gratis udviklingsværktøjer til studerende
tv2.dk: TV 2 Nyhederne

MSDN AA vs. DreamSpark?
Forskellen mellem MSDN AA og DreamSpark er helt kort: DreamSpark er for alle studerende hvorimod MSDN AA er rettet mod Universitets-studerende på en Computer Science (CS) linie. MSDN AAtilbyder lige nu 100+ produkter til de studerende.
DreamSpark giver alle studerende mulighed for at prøve kræfter med Microsoft's udviklingsplatform som fx .NET og XNA (http://creators.xna.com).

Adgang til MSDN AA?
Hvis du som studerende allerede har adgang til MSDN AA (http://msdnaa.net) via. dit studie, tilføjer DreamSpark ikke noget software som du ikke allerede kan få gennem MSDN AA.

Hvordan får jeg adgang til MSDN AA?
MSDN AA er et tilbud som dit universitet tilbyder dig som studerende på en Computer Science (CS) linie. Spørg den IT ansvarlige på dit Universitet som MSDN AA er tilgængeligt for dig.
Hvis MSDN AA ikke er tilgængeligt på dit universitet eller på din videregående uddannelses-institution så kontakt mig og jeg vil hjælpe dig med at få MSDN AA!

Giv din mening tilkende!
Er DreamSpark et godt initiativ? Smid din kommentar her på min blog.
Den bedste kommentar præmiere jeg med en Microsoft Office 2007 Standard Edition! 
Det betyder at jeg skal vide hvem du er, så send mig en mail med en kopi af din kommentar, så jeg kan kontakte dig - hvis du har vinder kommentaren.

Med venlig hilsen

Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark

Mobile +45 51 57 81 24
Email mesmann@microsoft.com

Leave a Comment
 • Please add 4 and 2 and type the answer here:
 • Post
 • Super iniviativ! Jeg har godt nok allerede glæde af MSDN AA, men jeg syntes da det er fint at studerende der ikke  kan benytte sig af dette tilbud snart kan få noget lignende.

  Faktisk ser det ud til at de får adgang til mere end os, nemlig Creators Club (jvf. http://www.microsoft.com/Presspass/press/2008/feb08/02-18GSDPR.mspx?rss_fdn=Press%20Releases)

  God reklame er det jo også ;)

  Nu kunne man jo så ønske sig at diverse universiteter ville gøre lidt mere ud af at undervise i hvordan man så benytter udviklingsværktøjer som f.eks. VS. Personligt har jeg f.eks. aldrig haft noget decideret undervisning i hvordan man debugger (effektivt), og jeg har  desværre set mange eksempler på studerende hvis kendskab til f.eks. VS begrænser sig til build-knappen, og der gemmer sig jo en "smule" mere funktionalitet under overfladen.

  Nuvel, man kan ikke få det hele, men hele verdens teori om forskellige udviklingsmetodikker, algoritmer osv. kan være nok så nytteløst hvis man ikke ved hvad man skal stille op når man render panden mod en mur.

 • Citat fra Tchami:

  "Nuvel, man kan ikke få det hele, men hele verdens teori om forskellige udviklingsmetodikker, algoritmer osv. kan være nok så nytteløst hvis man ikke ved hvad man skal stille op når man render panden mod en mur."

  Se det kan vi jo ikke ha! :-)

  Så jeg vil gerne tilbyde gratis Microsoft e-learning til jer studerende!

  læs mere her: http://blogs.msdn.com/mesmann/archive/2008/02/21/microsoft-it-academy-program-student-pass.aspx

Page 1 of 1 (2 items)