DSE Messe Lyngby 2008 på DTU | DAG 1

DSE Messe Lyngby 2008 på DTU | DAG 1

  • Comments 2

Så blev det tid til årets DSE messe på DTU og selvfølgelig vil Microsoft også gerne snakke med alle jer studerende om studie jobs, fultidsstillinger og karriere muligheder.

I år er vi blevet placeret længst væk (ja nærmest gemt væk i en krog) på standplads 65. For de lokalt kendte på DTU vil det sige bagerst i S-huset.

Kom forbi og sig hej
Personligt vil jeg helst snakke med alle jer som er studerende og forventer at være det en tid endnu, og måske ikke er klar til et studie job hos Microsoft. Jeg har nemlig rigtig mange tilbud til dig som ER studerende. Kom forbi og hør mere om: Microsoft Student Partner Programmet, gratis software, certificering, e-learning, Imagine Cup og meget meget mere!
... jeg er ham som IKKE har en blå T-shirt på ;-)

Vind en Xbox360!
Nå ja... alle boder, med respekt for sig selv, har jo en masse "give a ways" så det har vi selvfølgelig også - det er på ingen måde praktisk men det er gratis ;-)
Til dig som virkelig gerne vil ha' noget med hjem udlevere jeg en Silverlight e-learning DVD, virkelig lækker ... men jeg har også andre ting!
Deltag i vore "Create the Code" konkurrence hvor 1. præmien er en Xbox360.

IDA - Ingeniørforeningen i Danmark
Jeg har været en hurtig tur rundt og se på alle de andre boder og de forskellige "give a ways" WOW hvor er der meget ... Nå men hvem har så, efter min mening, toppet med den fedeste attraktion i år? Jeg kunne lokkes til at sige B&O med deres alt for lækre bil-stereo, men de når ikke IDA til sokkeholderne!
IDA har simpelthen lånt nogle Segway's, den der tohjulede transport ting som burde vælte. Prøv den selv det er super sjovt. Tak IDA det var super sjovt :-)

Billeder
Jeg fik også lige taget nogle billeder - jeps det er mig på Segway'en!

(DSE Messe Lyngby 2008, klik for større billede)

Jeg glæder mig til at se dig!


Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark

Leave a Comment
  • Please add 7 and 5 and type the answer here:
  • Post
Page 1 of 1 (2 items)