Den 27. marts var jeg foredragsholder til Global Knowledge's Kompetencedagen. Her snakkede jeg om Microsoft Robotics Studio og (helt uden for nummer) snakkede jeg også om Silverlight 2.0 og den nye DeepZoom teknologi.

Lego, Robotter og Microsoft
Du kan hente præsentationer og dem'er til Lego, Robotter og Microsoft her. Præsentationen er lidt mere uddybende end den "korte" version i fik og der er mange flere eksemper end jeg kunne nå at vise, så der er rig mulighed for selv at komme i gang.

Silverlight og DeepZoom
Det bedste eksempel på DeepZoom er, efter min mening, HardRock.com Memorabilia. HardRock har lagt en lang række af deres enestående og unikke fotos, poster, reklamer, instrumenter osv., som de har samlet ind i årenes løb, ud på nettet.
Det har de gjort ved at tage High Definition (højopløselige) billeder af udvalgte emner og herefter gjort dem tilgængelige vha. Silverlight DeepZoom.

Præsentation og kildekode til DeepZoom indlægget kan hentes her. Du kan også vælge den hurtige løsning og se demo'en live på http://quickapps.martinesmann.dk/deepzoom.

DeepZoom Composer, værktøjet jeg brugte til at forberede billederne til DeepZoom kan hentes her.

Jeg håber at du synes det var sjovt at se og lære noget om Robotter og ikke mindst DeepZoom.

... jeg vil rigtig gerne høre fra dig hvis du får "kodet" din egen lille robot - også hvis den "kun" er virtuel :-)

Tak for jeres interesse og feedback!

Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark