... sæt kryds i kalenderen vi afholder den lokale danske finale for Imagine Cup Software Design konkurrence fredag d. 9. maj 2008. Tid og sted offentliggøres senere...

Wow det er snart!
Jeps og det betyder at du har ca. 1 måned tilbage til at finpudse din SD løsning, inden den skal præsenteres for de lokale dommere her i Danmark.

Til alle jer som har valgt at deltage i Imagine Cup 2008
Send mig en mail med kontaktoplysninger og holdbeskrivelser, så jeg kan komme hurtigt i kontakt med jer! Det kunne jo være jeg havde nogle gode tilbud til jer!

Arhhh jeg har brug for hjælp
... så smid mig en mail og jeg skal sørge for at du kommer i kontakt med nogen som kan hjælpe dig videre, hurtigt!

Feedback
... jeg har lavet en løsning, men jeg ved ikke om den er go' nok eller jeg mangler generel feedback! Så tag fat i mig på mail så vil jeg meget gerne se på din løsning :-)

Imagine Cup
... er en verdensomspændende konkurrence for studerende drevet af Microsoft. Initiativ er primært rettet mod studerende indenfor områderne Computer Science og design.
Imagine Cup er en unik mulighed for, dig som studerende, at vise dit potentielle og skabe et uvurderligt netværk til andre studerende og virksomheder rundt om i verden. En mulighed som kan være starten til en international karriere eller springbræt til et job i Danmark.
Læs mere om her.

Tema
Hvert år bliver der valgt et overordnet tema for Imagine Cup konkurrencen, som alle løsningerne skal falde indenfor. I 2008 er temaet for Imagine Cup "The Environment" (miljøet), hvilket betyder at alle løsninger skal tage udgangspunkt i miljøet.

Kategorier
Hvert år er det muligt at stille op i Imagine Cup indenfor en lang række kategorier, i år er der 9 og de spænder over software design til produktion af kortfilm!
Se alle kategorierne og de individuelle tidsfrister her.

Lokale finaler/konkurrencer
Alle lande har mulighed for, helt valgfrit, at afholde en lokal finale for kategorien "Software Design" (SD). Formålet med den lokale konkurrence er at udnævne et SD hold, som skal repræsentere landet til Imagine Cup "World Finals" (verdensmesterskaber).
Den lokale finale afholdes kun for Software Design og ikke nogen af de andre kategorier.
I Danmark har vi valgt at afholde de lokale finaler. Det foregår ved at hvert hold får mulighed for at præsentere deres SD løsning foran et dommerpanel og herefter besluttes det hvilket hold som går videre.
I år afholdes "World Finals" i Frankrig, Paris. Flybilletter og hotelophold, for vinderholdet, er betalt af mig, så der er ikke nogen økonomiske omkostninger forbundet med at vinde ;-)

Skulle vi mødes over en pizza?
... en åben invitation til pizza og cola for alle jer som allerede nu har tilmeldt sig Imagine Cup 2008 SD konkurrencen/invitationen. Så kan vi jo få en uformel snak om de lokale finaler og jeres individuelle bidrag og ideer. Det kunne også tænkes at i kunne blive inspireret af hinandens løsninger!
Lad mig hører hvad i synes! :-)

Glæder mig til at se og hører om jeres miljøvenlige løsninger ... :-)

Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark