... de studerende på BEC Design blev de første som fik den gratis e-learning. Nu mangler jeg bare at besøge: DTU, NOEA, IT-College Grenå og AAU.

 

 

 25 studerende
... på BEC Design fik i går, som de første!, udleveret "visitkort". Overraskende nok var der stor interesse for Windows Server undervisningen, det havde jeg ikke regnet med. 

"Find Holger"
... selvfølgelig tar' jeg billeder ;-) og du kan se dem alle her: http://quickapps.martinesmann.dk/studentpass. Men i stedet for at bruge en masse tid på at redigere og tilpasse billedernes størrelse har jeg valgt at lægge dem ud vha. Silverlight 2.0 og DeepZoom. Det betyder at alle billederne kan ses i original opløsning.
For dig som har deltaget på et af arrangementerne er det en fin lille "find Holger bog" hvor du forhåbentlig kan finde dig selv!

Hvornår kommer du til ...
Kontaktpersonerne på de enkelte undervisningssteder har først kunne starte planlægning i går, så gi' dem lige en chance :-)

Du kan hjælpe!
... tag fat i din lokale kontaktperson og spørg! Jeg har ikke givet noget materiale til invitationer eller plakater. Det betyder at udfordringen i at invitere og gøre opmærksom på arrangementet kan være meget tidskrævende! men, igen, det er jo helt op til dig hvor vigtigt det er ...

Evaluering af den Gratis E-learning
... du kan give mig feedback her!

Tak til Ole Monrad og BEC Design for invitationen!

Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark