... jeg måtte lige slå et smut forbi DTU for at se på robotter. I dag var det semifinalen! I morgen finalen!!! den skal jeg også se ...
 

DTU RoboCup 2008 afvikles i dagene 8.-9. 10. april i Oticonsalen og alle er velkomne til at se på mens de store børn leger! ;-)

RoboCup ?
... er en "simpel" konkurrence hvor det gælde om at bygge en robot, som uden hjælp udefra, kan navigere i gennem en kendt og defineret rute. Ruten har forskellige forhindringer fx en trappe, en vippe og andre små "detaljer". De forskellige "opgaver"/forhindringer på banen udløser så et antal points ...

Video
For lige at vise lidt at stemningen (indrømmet man skal være til robotter) så har jeg lige optaget en lille video "snas"!

tja... det tog så lidt længere tid inden den video kom på bloggen, men nu er den her!

Hmmm
... når man så gå der og kigger på de forskellige robotter og det enorme engagement alle har lagt i deres robot ... og man lige får en go' idé til en fantastisk robot ... så får man jo lyst til selv at stille op!!! og første udfordring er allerede løst, navnet! Hvad ville være mere nærliggende end at kalde den BlueMonster!? og så skal den drives af .NET Micro Frameworket, he he :-)

Flere robotter i morgen ...

Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark