MSP | Gathering I

MSP | Gathering I

  • Comments 2

... den 4. april mødtes alle Microsoft Student Partners (MSP) til en snak om MSP programmet, præsentationsteknik og mad!

Billedet: Det ligger åbenbart langt over mine evner som fotograf at få alle MSP'erne med på ét billede samtidig med at alle kigger hen mod kameraet... men her er de alle sammen ;-)

Hvad lavede vi?
... snakkede om MSP programmet og de ændringer som er på vej! men vigtigts af alt, vi fik alle mulighed for at lærer hinanden lidt bedre at kende. Mødet har formentlig også startet nogle fælles projekter, på kryds og tværs af fag og studie!
Så det kan være at vi snart ser et "helt" spil til Xbox360, som kan beskrive hvordan man laver et spil, ikke bare som udvikler men også som designer... glæder mig allerede!

Mere
... Jacob Korsgaard har skrevet lidt mere om vore møde, læse mere her.

En anderledes præsentationsteknik
Denne gang valgte jeg at introducere en anden måde at præsentere på, Herskin metoden! Det er en dansk udviklet teknik som helt enkelt tvinger en til at tænke rigtig grundigt over hvad det, helt præcist er, deltagerne skal tage med hjem og HUSKE!
Helt enkelt (lidt for enkelt) så drejer det sig om at tegne og ikke skrive, altså bruge ikoner og billeder og ikke tekst. Vi mennesker har nemlig meget nemmere ved at huske billeder og bevægelse end "stille" tekst.
Inspireret? så hent første kapitel af bogen her.

Hvor mange MSP'er er der?
Der er kun en lille håndfuld MSP'er i Danmark lige nu, det vil sige 5.
Her er linket til deres individuelle blogs:

Er du den næste MSP?
... eller vil du hære mere om Mirosoft Student Partner programmet og fordelene så send mig en e-mail med dine kontaktoplysninger (gerne telefonnr.) og et link til din blog.
Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)

MSP'erne Rocks, tak for et fedt møde og en masse gode ideer!

Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark

Leave a Comment
  • Please add 7 and 6 and type the answer here:
  • Post