Student Certification Boot Camp | Sponsor

Student Certification Boot Camp | Sponsor

  • Comments 1

... virksomhedens mulighed for at starte en direkte dialog med den studerende!

 

 

 

Student Certification Bootcamp
... en gratis MCTS certificering til studerende!
Bootcampen danner ramme om et komprimeret og intenst kursusforløb, primært men ikke kun, for sidsteårs studerende på videregående it-uddannelser. Forløbet løber over to weekender hvor de studerende har mulighed for at få hjælp og undervisning direkte målrettet mod den valgte certificering.
Den sidste weekend (typisk om søndagen) tar' den studerende en prometric test (online test) som afgør om den studerende har bestået eller dumpet den valgte MCTS certifcering!

Tag ansvar!
... som sponsor for Student Certification Bootcampen er du med til at uddanne næste generation af udviklere og du har en unik mulighed for at komme i dialog med dem inden de er færdig uddannede!

En uformel dialog...
Som sponsor har i selvfølgelig muligheden for at præsentere virksomheden for de studerende og fortælle om virksomheden som en kommende arbejdsplads. 

Men hvorfor stoppe der...
Har din virksomhed kompetencen til at undervise? Så kan i tage del i den undervisning som de studerende tilbydes på bootcampen?
Det giver mulighed for en endnu tættere og mere direkte dialog om faglige emner og det er derfor en unik mulighed for at matche studerende til jeres virksomhed!
Det er langt mere end hvad en helsiders jobannonce kan ;-) 
Det betyder selvfølgelig at virksomheden skal stille nogle af sine bedste ressourcer til rådighed... men er det ikke hele muligheden værd?!
Aftalen laves individuelt for virksomheden.

Som sponsor
... får du også adgang til deltagernes CV'er!

Kan du se ideen?
... så læse mere om Student Certificaton Bootcampen på IT Academy Odense Tekniske skole officielle side. Her kan du også se hvornår den næste bootcamp afholdes og hvor!

Start dialogen med den næste generation af udviklere, mens de studere...

Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark

Leave a Comment
  • Please add 2 and 2 and type the answer here:
  • Post