Den 21. maj ... sker der noget stort!

Den 21. maj ... sker der noget stort!

  • Comments 4

... vi har håndplukket talere i og udenfor Danmark så de kan komme og fortælle DIG om det bedste fra MIX'08. Har du tilmeldt dig?

2 Spor
... et for dig som er webudvikler og et andet til dig som er webdesigner! Det betyder at du ikke får noget støj, fra den "anden gruppe" og kun får den information du kom efter!

På webdesigner
... sporet vil der være et fokus på Expression værktøjerne og Silverlight, fra designer til designer! Så er du designer er dette årets mulighed for at komme i gang med Silverlight!
Vil du vide mere så tag et kig på MIX essentials.

På webudvikler
... sporet vil der være fokus på den tekniske side af bl.a. Silverlight og Live Platformen! Til at fortælle om Live Platformen har vi fløjet Neil Roodyn ind fra US! 
Vil du vide mere så tag et kig på MIX essentials.

Som
... studerende og underviser er du også meget velkommen! Jeg vil nemlig gerne hjælpe dig, som studerende og underviser, med at få den nyeste viden om vores teknologier og platform!
... og når nu du alligevel er der, så tag' fat i mig og sig hej! så kan vi måske sammen finde på noget sjovt vi kan lave på dit uddannelsessted!

Møde en
... Microsoft Student Partner! Rasmus Boserup kommer og laver interview med talere og deltagere og så kan han helt sikkert også fortælle lidt om det at være Student Partner.
Mød Rasmus på hans blog designosis.net.

MIX essentials. Ren information. Fra os til DIG!
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig "det rigtige" spor på MIX essentials.

PS. Jeg tror jeg går i "fjendens lejer" og ser lidt på webdesigner sporet, det kunne jo ende med at jeg fik nogle fif til hvordan jeg kan lave en pæn demo ...

Glæder mig til at møde dig!

Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark

Leave a Comment
  • Please add 1 and 4 and type the answer here:
  • Post
Page 1 of 1 (4 items)