Kørerbog | Kbh -> Aalborg

Kørerbog | Kbh -> Aalborg

  • Comments 4

... der er godt nok langt, sådan ca. 415 km!

Man kan opleve meget på 415 kilometer, specielt når man kører i en gammel Golf III fra '95!

Efter 0 kilometer
... sådan en Golf III fra '95 har et lille overforbrug af væsker som fx olie og kølervæske, så jeg tjekker det lige og hælder på hvor der mangler (begge dele).
Det er så her den klog, som bare ved lidt om biler, jo skal tænke/sige: "Kølervæsken løber i et lukket system, så der er altså noget galt hvis man skal hælde kølervæske på ... " og helt korrekt der er noget galt! :-(

Efter 1 kilometer
... skal der tankes (49,8L), den havde jeg nu gættet og kom derfor ikke bag på mig!

Efter 3 kilometer
... beslutter jeg mig for at viske (vaske forruden på den dovne måde) det vil højreviskerblad åbenbart ikke være med til og vælger at blive liggende ... og dog så vælger den i sidst tænkelige øjeblik at halte op halt på ruden og blive der ... ARRGGHHH, men jeg stopper ikke og efter nogle flere visker forsøg hopper den ned igen :-/

500 meter
... inden betalingsanlægget til storebæltsbroen, skriger bilen og lampen for kølervæske blinker hidsigt! jeg vælger den sikre løsninger og går i panik og smider bilen i rabatten og tjekker kølervæsken. Den har det fint ... jeg vælger at kører videre ... tænker lidt over det og beslutter mig for at kører 90 km/t over broen. Det virker som en go' ide nu når den har fået det for varmt!

2 kilometer
... oppe af broen finder jeg ud af at 90 km/t er meget langsomt ... 100 km/t er måske også ok ... og lidt efter har jeg besluttet mig for at "så må den skrige igen"!

Efter 293 kilometer
... vælger den at skrige og blinke igen, midt i under en overhaling af en lastbil hvor vi kun må kører 70 km/t (jeg kørte ikke for hurtigt)! men inden jeg får stoppet holder den op igen ... underligt ... begynder at overveje hvor glad den egentlig er for at køre 130 km/t

Efter 321 kilometer
... der kommer en ubehagelig lyd fra motoren, kun et kort øjeblik så holder det op igen! hmmm bliver bekymret og finder en rasteplads.
Åbner motorhjelmen ... der er virkelig lunt dernede ... så jeg beslutter mig for at give den 3 min. Og så afsted igen!

Efter 376 kilometer
... bilen taber ligesom lidt fart og speederen virker ikke så "godt" som den gjorde lige før :-(
Ikke godt tegn at motoren taber moment, så jeg vælger at slappe lidt af og kun kører 110 km/t :-(

Efter 379 kilometer
... det hjalp med en lille pause og nu kan den kører igen ... den har sku' nok lært at den der pib/blink ting ikke har nogen efter og at den lige så godt kan droppe det og finde på noget bedre ...

Efter 400 kilometer
... kører jeg af motorvejen og sænker farten, det kvitteres med hyl/blink, men det stopper hurtigt ...  tænker lidt over det ... hver gang jeg sænker farten bliver den sur ... en bilkyndig person kan sikkert konkludere en masse ud fra det ... men jeg vælger at tolke det som at jeg har en rigtig ræserbil som bare vil kører stærkt (formentlig ikke helt rigtigt)

4 kilometer
... inden mål (tomtom term) ahr Aalborg komune valgt at fjerne den vej min tomtom gerne så jeg skulle kører på ... AARRRGGGHHH ... og ingen omkørselsskilte ... men det løser sig :-)
havde aldrig troet jeg skulle sige det men, TAK TOMTOM!

Efter 415 kilometer
... parkerer jeg på hotelparkeringen ... ahhh!

Og
... nu glæder jeg mig endnu mere til den nye bil jeg har købt og er ligesom blevet bekræftet i at det nok var klogt at overveje et skift :-)

Så skal jeg bare hjem igen ...

Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark

Leave a Comment
  • Please add 4 and 6 and type the answer here:
  • Post