... i fredags var jeg så heldig at få besøg af Mark og Frantz fra 8. klasse, som havde valgt Microsoft som deres praktiksted! :-)

Det
... var en super sjov oplevelse at "underholde" ungdommen for én dag ;-)

Onsdag
... deltog mark og Frantz til vores MIX Essentials arrangement i Cinemax, hvor de så en masse "fremlæggelser" ... ja det heder det altså når man går i 8. ;)
Jeg valgte også at afsløre programmet for fredagen for dem, mere så de vidste hvad de skulle lave. Det overraskede dem lidt at de skulle producere nogle små "videobider" til bloggen om XNA og Robotics Studio, men de løb ikke skrigende væk ;-)

Fredag
... vi mødes kl. 9.00 og drøner ned og får lidt morgenmad i kantinen. Vi snakker lidt om hvad de skal lave og det går op for dem at jeg faktisk har tænkt mig at lægge videoerne på bloggen ... en stille protest  ...

12.00
... første video er ikke færdig og jeg understreger at der ikke er nogen frokost inden videoen er i hus! Det sætter ligesom tempoet op og vi spiser frokost allerede 12.25 :-)

XNA
... videoguiden er lynhurtigt lavet og det er tydeligt at de har lært en masse af at lave den første video. De synes faktisk det er sjovt ... :-)

De
... endte med at blive skide gode til det der "video guide noget" og de fik faktisk lavet noget rigtig fornuftigt (skal læses: jeg blev meget positivt overrasket)

Se
... resultatet her og smid meget gerne en kommentar til de to herre, det har de fortjent!

Inden
... de fik fri lavede jeg lige et hurtigt interview med dem, for ligesom at høre hvad de synes om det hele, se det herunder.

Mark og Frantz YOU ROCK - tak for en sjov og produktiv dag
... og for at i ikke synes at jeg er SÅÅÅÅ gammel endda ;)

Martin Esmann
Academic Developer Evangelist,
Developer & Platform Strategy
Microsoft Denmark