October, 2010

 • Microsoft mener

  Vent ikke på Service Pack 1 til Windows 7

  Windows 7 har nu været på gaden i over et år med en markedsandel på næsten 22 pct. i Danmark. Nu er tiden kommet til at kigge mod Service Pack 1 (SP1) til Windows 7. I denne uge blev den sidste betaversion af SP1 frigivet, den såkaldte Release Candidate (RC), der både dækker Windows 7 og Windows Server 2008 R2.

  SP1 til Windows 7 og Windows Server 2008 R2 består udelukkende af allerede tidligere udgivne opdateringer til Microsofts seneste computerstyresystemer. En enkel mindre undtagelse er virtualiseringsteknologierne Dynamic Memory and RemoteFX, der kan bruges på Windows Server 2008 R2 – læs mere her. Grunden til udgivelsen af SP1 er at gøre det lettere for virksomheder at opdatere hele deres maskin- og serverpark med alle relevante opdateringer på én gang.

  Med Windows 7 kan styresystemet vedligeholdes via Windows Update og teknologier som WSUS , så computerne konstant er opdaterede. Men  enhver virksomhed kan med sindsro opgradere til Windows 7 fra den nuværende platform og dermed få de fordele, mange danske virksomheder allerede nyder godt af. Der er ingen grund til at vente på SP1.

  Mere info fås her. Og link til selve SP1 beta’en er her.

  VH Rene Giese, Windows Client Product Manager – reneg@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Google gør det nemmere at opgradere til Microsoft Office

  Ordsproget siger, at efterligning er den bedste smiger. Står det til troende, er vi meget smigrede i Microsoft. Google Docs nye "Figur-menu" ligner til forveksling samme menu i Microsoft Office som tvillinger skilt ved fødslen. 

  Kast et blik på figurmenuerne neden for og se, hvordan Google har en noget - skal vi sige - kreativ forståelse af ordet kreativitet.

  Ja, der er forskelle på de to menuer. Microsoft Office byder på mere. Men den gode nyhed er, at ligheden gør det nemmere at opgradere fra Google Apps til Microsoft Office. De to Figur-menuer ligner nemlig hinanden helt ned til den rækkefølge, som symbolerne er placeret i.

  På Googles eget "Innovation Webinar", fortælles om de funktioner, som Apps har fået tilføjet i år. Allerede kendte funktioner for Microsoft Office-brugere. En enkelt undtagelse er "glemt vedhæftning-detektoren", der er nyttig - men tilgengæld også viser, at din mail bliver scannet af Google.

  Nok om kreativ innovation. Vi kalder det smiger :-)

  Vh Martin Rossen, kommunikationsdirektør i Microsoft Danmark - marossen@microsoft.com

   

   

Page 1 of 1 (2 items)