October, 2011

 • Microsoft mener

  Få et glimt af fremtidens produktivitet - se ny visionsvideo fra Microsoft

  Hos Microsoft arbejder vi hele tiden på morgendagens teknologi. I den netop offentliggjorte visionvideo fra vores Microsoft Office-team, viser vi, hvordan vi ser teknologien bevæger sig fra et passivt værktøj til en mere aktiv assistent. En assistent, der hjælper os med at få tingene gjort og styrke vores interaktion med hinanden. Du vil se, hvordan vi vil blive mere produktive ved hjælp af forskellige enheder fra tavle-computere og PC'er til mobile enheder, der giver os adgang til relevante oplysninger uanset placering eller enhed.

   

   Læs mere på den officielle Microsoft blog.

  Vh Nana Bule, Divisionschef for Office i Microsoft Danmark - nanab@microsoft.com 

   

 • Microsoft mener

  Windows XP – en trendsætter med 10 år på bagen

  For 10 år siden lancerede Microsoft Windows XP. En innovativ nyskabelse, som satte nye standarder for styresystemer og ændrede den måde, vi bruger computeren på. 10 år er nærmest en evighed i teknologiens verden, men alligevel bruger mange danske forbrugere og virksomheder stadig XP. Det er en cadeau til systemet, men samtidig et paradoks. For XP er designet til en anden tid og er ikke tidssvarende i vores digitaliserede samfund med store krav til hastighed og produktivitet.

  I 2001 var film noget, vi så på VHS på et klodset og kasseformet tv. Vi hørte musik på Compact Discs, og computeren stod hos langt de fleste fasttømret til skrivebordet. Siden da er den teknologiske udvikling eksploderet. I dag kræver vi høj hastighed og overskuelighed på computeren, så vi kan håndtere mange ting på én gang. Vi skal let og hurtigt kunne sortere og finde information blandt meget store mængder data. Det er XP ikke bygget til, og man risikerer at spilde tiden på at lede. Det går ud over produktiviteten.

  Da XP blev udviklet, var virus noget, der kom på disketter, og alt blev sorteret og gemt i mapper på harddisken. Sådan er det ikke længere.

  Med XP blev der bygget et solidt fundament til fremtidens styresystemer, som tager mange af de bedste features med videre. Windows 7 bygger videre på XP’s tradition for brugervenlighed, innovation, grafik og ikke mindst sejlivethed. Windows 7 er designet til den virkelighed, vi i dag befinder os i.

  VH Martin Thorning, divisionschef for Windows

 • Microsoft mener

  Microsoft siger velkommen til Skype

  Efter Europa-Kommissionens godkendelse sidste fredag er Microsofts køb af Skype er nu færdiggjort. Microsoft og Skype vil forblive fokuseret på vores fælles mål om at hjælpe mennesker til at kommunikere på tværs af alle enheder og yderligere styrke realtidskommunikation for både forbrugere og virksomheder. Det endelig køb markeder samtidig den officielle etablering af Skype som en ny, selvstændig forretningsdivision i Microsoft. 

  "Skype er et fænomenalt produkt og brand, der er elsket af hundredvis af millioner af mennesker rundt omkring i verden," udtaler Microsoft CEO Steve Ballmer. "Vi ser frem til at samarbejde med Skype-holdet om at udvikle nye måder for folk at kommunikere med familie, venner, klienter og kolleger — når som helst og hvor som helst."

  Der er meget mere information på Microsoft News Center, herunder et videointerview og blogpost på den officielle Microsoft Blog fra Tony Bates, direktør for Skype.

  VH Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Gamle browsere er nettets største sikkerhedsrisiko

  Millioner af forbrugere med forældede internetbrowsere er nemme ofre for vira, phishing og skadelige programmer. Alene af den årsag, at deres gamle browsere ikke yder nok beskyttelse. For at hjælpe forbrugerne mod den stigende risiko, som er forbundet med de forældede browsere, lanceres hjemmesiden YouBrowsermatters.org. Hjemmesiden gør det nemt for forbrugerne at opgradere deres browser og blive sikre på nettet.

  Ifølge en undersøgelse fra Microsoft er faren ved at bruge en ældre browser langt større end faren ved at åbne virus-befængte mails, eller de såkaldte ’Zero Day Attacks’, som er virus, der slår til, før en software opdatering er tilgængelig.

  Microsoft har analyseret data fra mere end 600 millioner systemer i flere end 100 lande. Data viser, at den største fare kommer frabestemte typer af software, som udnytter de ældre browsere og manipulerer brugeren til at foretage bestemte handlinger relateret til browseren, for eksempel kan de skadelige programmer manipulere brugeren til at foretage en falsk virus-scanning eller lokke brugeren ind på en falsk side for at opdatere browseren.. På den måde kan brugeren utilsigtet åbne for adgang til pc’en.

  Der er særligt bekymrende, når data fra Net Applications samtidig fortæller, at hver fjerde pc’er - svarende til 340 millioner pc’er på verdensplan - er forbundet til internettet gennem en forældet browser. Microsoft har derfor, sammen med The Anti-Phishing League, Identity Theft Council og Online Trust Alliance, besluttet at skabe mere opmærksomhed omkring denne kritiske sikkerhedsrisiko og blandt andet oprettet YourBrowserMatters.org.

  YourBrowserMatters.org gør det nemmere for brugerne at opgradere til den seneste version af deres browser, uanset om dem hedder Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.

   Vi anbefaler naturligvis, at brugerne vil vælge Internet Explorer 9 – ikke mindst fordi den ifølge NSS Labs er 7 gange mere sikker end Chrome og 13 gange mere beskyttende end Firefox.

  Vh Troels Hviid, produktchef for Internet Explorer - troelshv@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Gartner: Windows 8 løfter barren for sikkerhed

  Sikkerhedsforbedringerne i det kommende Windows 8 løfter ifølge Gartners specialist i Windows Security, Vice President Neil MacDonald, barren for, hvordan operativsystemer skal og bør beskytte brugeren. Forbedringerne i sikkerheden er en del af Microsofts designpolitik, der skal begrænse, hvad applikationer kan gøre på Windows-platformen. Med Windows 8 bliver det derfor langt sværere for vira, orme og trojanere at tiltvinge sig adgang eller gøre skade.

  Du kan læse meget mere om Neil McDonalds tanker på hans blog her.

  Du kan læse mere om udviklingen af Windows 8 her.

  Vh Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com.

Page 1 of 1 (5 items)