December, 2011

 • Microsoft mener

  Beskyt din digitale identitet med Windows 8

  Dustin Ingalls, der er leder af sikkerhedsteamet på Windows 8, har skrevet et gæsteindlæg på Steven Sinofskys blog. Sinofsky er øverst ansvarlig for Windows 8. Indlægget handler om sikkerheden i Windows 8, fordele og ulemper ved kodeord, alternativerne til kodeord og ikke mindst muligheden for virtuelle smartcards i Windows 8.

  Læs hele indlægget her.

 • Microsoft mener

  Bring Your Own Device

  De fleste it-medarbejdere mærker et pres fra deres brugerne, for at it-afdelingen skal kunne levere enheder eller online-tjenester, apps eller lignende, som har sin rod i deres forbrugerliv. Udgør consumerization en potentiel risiko, en reel fordel eller måske et kriterium for succes? Det giver Ole Kjeldsen, direktør for Platform & Udviklere i Microsoft sine perspektiver på i et blogindlæg på ComOn.

  Læs indlægget her.

  VH Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  SkyDrive app klar til Windows Phone og iPhone

  SkyDrive er en gratis Windows Live-tjeneste, der giver dig 25 GB adgangskodebeskyttet onlinefillager, så du kan lagre, få adgang til og dele filer online med venner eller kolleger, næsten lige meget hvor du er. Forbrugerne ønsker i stigende grad adgang til og muligheden for at dele filer hvor som helst og på enhver enhed. SkyDrive er sat i verden for at opfylde dette behov. I takt med at vi anvender vores smartphones til flere og flere opgaver, er behovet for at kunne få adgang til filer på farten vigtig.
   
  Derfor har vi lanceret SkyDrive som en app til både Windows Phone og iPhone, som du kan læse meget mere om her.
   
  Se video om SkyDrive på Windows Phone:
   
   
   

  Se video om SkyDrive på iPhone:

   

  VH Troels Hviid, Produktchef for Windows Live - troelshv@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Et tidligt kig på Windows 8 Store

  Microsoft har i dag offentliggjort en lang række detaljer om den kommende Windows 8 Store. Du kan læse alt relevant her. Nedenstående video er en hurtig gennemgang af de væsentligste punkter:

   

  Vh Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Office 365 kører nu på mobilen og understøtter forretningsapplikationer

  Kun fem måneder efter den officielle lancering af Office 365 vil danske brugere nu opleve nye funktionaliteter. Da der er tale om en cloud-løsning, sker opdateringerne automatisk, så brugerne ’blot’ vågner op til en række nyheder i deres eksisterende Office 365-løsning:

  • Understøttelse af Lync til Mac. Mac-brugere kan nu benytte sig af instant messaging, presence og videokonference på Office 365.
  • Nye Business Connectivity Services i SharePoint. Brugere kan nu få direkte adgang til kritiske forretningsapplikationer, såsom CRM og SAP-software.
  • Understøttelse af Windows Phone 7.5. Brugere kan fra i dag tilgå dokumenter i SharePoint Online hvor som helst fra deres Windows Phone.

  Med over 100.000 danske brugere på Microsoft Online Services, har virksomhederne herhjemme taget rigtig godt imod Office 365. Det er især de mere effektive samarbejds- og kommunikationsmuligheder, brugerne nyder godt af. Og med de nye opdateringer til forretningssystemer og Windows Phone, bliver det nu endnu lettere at arbejde når som helst, hvor som helst og på enhver enhed.

  For de større virksomheder er den største gevinst at flytte standardløsninger som f.eks. mail, dokumentdeling osv. i skyen og spare penge på drift. For de mindre virksomheder ligger den store værdi i at få en fuld palette af professionelle løsninger, der understøtter deres forretning ved blot et stik i væggen. Og så er der tale om værktøjer, som brugerne kender og bruger til dagligt og som fungerer i sammenspil, uanset om de er i skyen, i kælderen eller en hybrid af de to. Se lidt interessante fakta i nedenstående infografik:

  VH Aaren Ekelund, produktchef for Office 365.

 • Microsoft mener

  Friske øjne på Nokia med ny Windows-telefon

  Nokia har netop udgivet en dokumentarfilm om tilblivelsen af deres første Windows-telefon nogensinde, Lumia 800. Den nye film viser, hvordan samarbejde betaler sig. På kun seks måneder har Nokia og Microsoft udviklet en telefon, som får meget flotte ord med på vejen af alverdens anmeldere og bloggere, og som topper salglisten i Frankrig, hvor den netop er lanceret.

  Lumia 800 har ifølge chefen for Nokias design, Stefan Pannenbecker, fået folk til at se på Nokias brand med nye og friske øjne.

  Se også Nokias lancering af Lumia 800 i London:

   

  VH Henrik Kølle Pedersen, produktchef for Windows Phone.

Page 1 of 1 (6 items)