January, 2012

 • Microsoft mener

  HTML5: Spil Cut the Robe i Internet Explorer 9

  Microsoft har netop udgivet en gratis HTML5-version af det populære spil Cut The Robe.

  Med HTML5, IE9 og Windows 7 er Cut The Robe ikke længere begrænset til bestemte applikationer og devices, men kan spilles af alle på nettet. Du kan få mange underholdende timer med Cut The Rope ved at klikke her.

  Cut The Robe – skabt af ZeptoLab – er et sjovt og enkelt såkaldt casual game for alle. Du styrer Nom, et nuttet, nysgerrigt og grønt frø-monster. Nom er sulten og må klippe reb over, manipulere airbags og puste til bobler for at få stillet sin lækkersult! Cut The Robe er downloaded mere end 60 millioner gange som app og program. Men nu kan det altså spilles i IE9 uden download.

  I stil med mange andre moderne web-oplevelser er Cut The Robe udelukkende kodet i HTML5. Alt, du behøver, er IE9 og lidt – OK, måske en del – fritid til at spille. Med den indbyggede hardware acceleration slået til i IE9 og Windows 7 er spillet lige så detaljerigt som versionerne til download.

  IE9-bonus: Hvis du trækker og 'pinner' Cut the Rope i IE9 til din Windows 7 proceslinje, får du adgang til helt nye baner, som ikke tidligere har været tilgængelige i andre versioner af spillet.

  Dette er et godt eksempel på, hvad IE9 og HTML5 åbner op for af nye oplevelser online. Vi forudser, at vi får mange flere nye web-opleveler som denne, TRON, Pirates Love Daisies og The World’s Biggest Pacman.

  Vh Troels Hviid, produktchef for Internet Explorer - troelshv@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Se hvordan Nokia og Microsoft lancerede Lumia 800 i Parken

  I fredags lancerede Nokia og Microsoft den nye Nokia Lumia 800 med Windows Phone i Danmark.

  Den nye smartphone er blevet taget glimrende imod af anmelderne. Nu venter dommen ude i butikkerne. Ingen tvivl om at Windows Phone er lillebror på markedet lige nu efter iOS og Android. Men IDC og Gartner – to velansete analysehuse – skrev sidste år, at vi bliver nummer to i smartphone-markedet i 2015. Og nu beretter IHS iSuppli det samme.

  Ifølge analysevirksomheden vil Windows Phone i 2015 rykke ind på anden pladsen med en lille margen foran Apples iOS – begge efter Googles Android-OS. Læs mere om forudsigelserne hos amerikanske Computerworld her.

  Selve lanceringen blev hold i Parken ved et opsigtsvækkende show. Vi snakker DJ Noize, Copenhagen Drummers, en superbil, Halo Master Chief, 500 frivillige og spillere fra FC Københavns Superliga-hold mv. Alt sammen med tile-opbygningen i Windows Phone som omdrejningspunkt i et 20 minutters show.

   

  Vh Henrik Kølle Petersen, produktchef for Windows Phone - hpeters@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Stor udvikleropbakning til Windows Phone Marketplace

  Der er god grund til at holde øje med Windows Phone som udviklerplatform. Allerede nu er der 80.000 registrerede udviklere til Windows Phone, som infografen viser. Siden infografen blev udviklet for under én måned siden, er antallet af apps steget fra 50.000 til over 60.000! Så stærkt går det. Danmark er ikke en undtagelse. I denne weekend mødes FCK-fans, der har evner inden for app programmering, i PARKEN. De skal sammen - rådgivet af Microsoft-eksperter - på 72 timer udvikle en FCK Fan App til Windows Phone! På mandag bliver den præsenteret. TV 2, DMI og mange, mange andre danske virksomheder findes allerede i Marketplace. Og mange flere som Nordea og FCK er på vej. 

   

  VH Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft tager den private sky ned på jorden

  Den øverst ansvarlige for Server & Tools i Microsofts hovedkvarter i Redmond, Satya Nadella, har netop offentliggjort planerne for, hvordan Microsofts Private Cloud-løsninger kan spare virksomhederne for penge, således at de kan blive mere konkurrencedygtige i 2012.

  Nøglen til den private sky er System Center 2012, der er fundamentet for, at virksomhederne kan bygge en Private Cloud baseret på den infrastruktur, de allerede er bekendt med, eller som de allerede ejer – inkl. andre leverandørers platforme og virtualiseringteknologier. Ved hjælp af en række integrerede værktøjer giver System Center 2012 let administration af virksomhedens fysiske og virtuelle it-miljøer, på tværs af både datacenter, desktops og mobile enheder.

  Du kan læse mere om Microsofts Server- og Cloudplatform her, følge med på Twitter: #MSFTprivatecloud, eller få overblikket gennem nedenstående Infografik.

  Vh Claus Petersen, Product Marketing Manager - cpeters@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Følg Microsoft på CES

  Om under en time går Steve Ballmer på scenen for at præsentere åbningstalen på verdens største forbrugerelektronikmesse Consumer Electronics Show (CES). Ugen igennem vil Microsoft have nyheder og du kan finde dem alle her. Her vil du også kunne se keynoten on demand.

  Der er allerede præsenteret flere interessante nyheder ift Windows Phone, som du kan se her.

  Vh Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Tilbageblik på 2011 og smugkig på 2012

  Læs Bjarne Dollerups- it-evangelist hos Microsoft Danmark - tilbageblik på vores lanceringer og opdateringer i 2011 og hans tanker om 2012 her.

   

   

   

 • Microsoft mener

  Gense 15 års Microsoft CES-keynotes på 2,5 minut

  Microsoft har afholdt CES keynoten i 15 år. Den sidste med fokus på Windows, Windows Phone og Xbox blev afholdt af Steve Ballmer, da CES åbnede tidligere på ugen. Se en ganske underholdende gennemgang af nogle af højdepunkterne fra de sidste 15 år i en remix fra den australske kunstner Pogo nedenfor. Gense Bill Gates, Jay Leno, The Rock, Justin Timberlake, Conan O’Brien, Windows 95, en tidlig Xbox, Windows 2000, Bing, Zune, Windows XP og meget mere!
   

  Vh Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com

Page 1 of 1 (7 items)