March, 2012

 • Microsoft mener

  Windows 8 Consumer Preview rammer 1 million downloads

  Microsofts Windows 8-udviklerteamet kan allerede ca. 24 timer efter frigivelsen af Windows 8 Consumer Preview på Twitter meddele, at Windows 8 Consumer Preview er blevet downloadet 1 million gange. Amerikanske Computerworld.com fortæller i øvrigt, at Windows 8 Consumer Preview udbredes hurtigere end samme version af Windows 7 i 2009.

  Du kan selv få en smagsprøve på Windows 8 og hente din egen Consumer Preview-version her.

  VH Martin Thorning, Divisionschef for Windows - mthansen@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Hvorfor Windows 8 er det rigtige skridt også for virksomheder

  På CeBIT har Kevin Turner i dag fortalt mere om, hvorfor Windows 8 er den rette løsning for virksomheder. Du kan læse det samlede materiale, herunder pressemeddelelse her og her på Windows for your business-bloggen, men nedenfor er de centrale punkter:

  • Ny stærk brugeroplevelse: Windows 8 bygger bro mellem den personlige intuitive brugeroplevelse og de sikkerheds- og administrator-funktioner, som it-afdelingen har brug for og tillid til. Windows 8 har fået en ny startskærm med de såkaldte Metro Style Apps. Windows 8 gør medarbejdere mere produktive med multi-touch såvel som med det traditionelle mus og tastatur-interface. Virksomhedens egne applikationer kan også bruges i det nye fuldskærms-interface.
  • Tablets uden kompromis: Windows 8 er bygget til touch og tilpasses den enkeltes behov. Metro Style Apps er omdrejningspunktet for at skabe en god oplevelse, der fjerner distraktioner, men samtidig har produktivitetsfordelene fra en PC. Derudover fungerer Windows 8 også med mus og tastatur. Det gør det muligt at bruge virksomhedssoftware og programmer baseret på Windows 7 samt virksomhedens eksisterende applikationer. På den måde kan it-afdelingerne hurtigt tilpasse de nye Windows 8 tablets til virksomhedens eksisterende infrastruktur.
  • Nye muligheder for mobil produktivitet: Medarbejdere bliver mere og mere mobile. Windows 8 sikrer, at de er forbundet og produktive på en sikker måde. En stor forbedring er muligheden for at køre Windows 8 fra et USB-drev. Windows 8 inkluderer Windows To Go, der gør at hele medarbejderens arbejds-PC kan lagres på et USB-drev og afvikles sikkert fra drevet, når det sættes i en hvilken som helst pc. Det giver brugeren adgang til en fuld kopi af Windows, inklusiv apps og programmer, indstillinger samt data, på en USB-enhed.
  • End-to-end sikkerhed: Funktioner som Trusted Boot og forbedret BitLocker Drive Encryption, AppLocker, og claim-based adgangskontrol hjælper med at beskytte virksomhedens data på tværs af klienterne, netværket og back-end infrastrukturen.
  • Forbedret virtualisering: Med Windows 8 er virtualisering væsentligt nemmere og oplevelsen forbedres for brugeren med grafik i HD samt understøttelse af touch og USB-enheder tilkoblet en lokal pc. Det gør det lettere for it-afdelingen at lave virtuel desktop infrastruktur (VDI) på en mere omkostningseffektiv måde.

  Vh Martin Thorning Hansen, Divisionschef for Windows - mthansen@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft frigiver SQL Server 2012

  Et meget vigtigt konkurrenceparameter for virksomhederne i dag er at kunne håndtere og kvalificere den voksende mængde data, der tilflyder organisationen. Det er gjort nemmere med den næste generation af data-platformen Microsoft SQL Server 2012, som Microsoft frigiver i dag. Dermed er den nyeste version af verdens mest udbredte data-platform nu klar til produktion (RTM). Fra 1. april er Microsoft SQL Server 2012 bredt tilgængelig.

  ”Vi oplever et meget stort fokus på data-anvendelse ude i virksomhederne. Vi ser derfor frem til de opdateringer og funktionaliteter, der ligger i den nye version, som dels demokratiserer data i organisationen samt gør det nemmere tilgængeligt. I dag er det afgørende for virksomheden, at de får maksimal udnyttelse af den information, som tilflyder virksomheden ,” siger Michael Borges, der er CEO i konsulentvirksomheden Platon.

  SQL Server 2012 hjælper virksomhederne at håndtere det stigende behov for Business Intelligence som konkurrenceparameter. Microsoft har for nylig gennemført en undersøgelse af Business Intelligence blandt danske virksomheder. I den forventer 53,2 procent af virksomhederne, at Business Intelligence i fremtiden bliver vigtigere for forretningens succes. De virksomheder, som ikke opfatter BI som forretningskritisk, begrunder det med, at deres Business Intelligence-system enten er kompliceret, eller at de ikke synes, brugerfladen er intuitiv og brugervenlig.

  ”Microsoft SQL Server 2012 giver virksomheden bedre mulighed for at drive forretningskritiske applikationer med høj tilgængelighed til lave omkostninger. Kunden vil opleve Business Intelligence som en helt ny og innovativ måde at trække viden ud af virksomhedens rå data. Samtidig introducerer vi den nye "PowerView", som giver pædagogiske, interaktive data-visualiseringer,” fortæller Business Manager i Microsoft Lars Bo Granath.

  Cloud på dine præmisser

  Det er vigtigt for organisationen, at den kan tage cloud i anvendelse efter virksomhedens behov. En af fordelene med Microsoft SQL Server 2012 er, at virksomheden kan bruge cloud-versionen SQL Azure til fx at skalere løsningen op. It-afdelingen får dermed nemmere ved at håndtere store mængder data fra mange forskellige kilder. Microsoft SQL Server 2012 introducerer også AlwaysOn, som i tilfælde af fx strømsvigt giver et hurtigere fail-over til et standby-netværkssystem samt bedre udnyttelse af hardwaren. SQL Server 2012 kan klare 57.000 transaktioner pr. sekund eller 100.000.000 transaktioner om dagen. Oveni er den nye ”in-memory ColumnStore” ti gange hurtigere på data warehouse-projekter.

  Læs mere om Microsoft Server SQL 2012 her.

  VH Lars Bo Granath, Produktchef for SQL -  larsbg@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Flyv gratis med Microsoft Flight!

  Nu er der godt nyt til flyentusiaster: Microsoft Flight Simulator er tilbage!

  Microsoft har i mere end 25 år udgivet og udviklet Microsoft Flight Simulator. Flyspillet udkom 3 år før Windows kom på gaden. Men for et par år siden meddelte Microsoft, at man ville stoppe produktionen og ikke udgive flere udgaver - men nu er en modificeret udgave på Windows Live Marketplace klar til spil.

  Hvis man elsker at flyve, kan man fra Windows Live Marketplace helt gratis, downloade og spille det nye Microsoft Flight. Spillet kræver, at du er logget på Windows Live og har 10GB lagerplads på harddisken, 2GB ram en GPU på min 256MB og en Dual Core 2.0 processor. Så de fleste nyere pc’er kan være med her.

  Download Microsoft Flight her.


 • Microsoft mener

  Se hvordan Røde Kors bruger Office 365 i katastrofeområder

  Røde Kors tog i forbindelse med jordskælvskatastrofen på på for første gang en cloud-baseret kommunikationsinfrastruktur i brug. Med Office 365 har de fået nye muligheder for at koncentrere sig om at hjælpe nødlidende og sparer samtidig 50-60% i forhold til tidligere løsninger. Hør it-chef Claus Olsen fortælle, hvorfor Office 365 nu er en fast del af nødsetuppet:

 • Microsoft mener

  NUIverse: Microsoft viser dig universet

  Med en flydende brugergrænseflade kaldet NUIVerse på Microsoft Surface, kan man gå på opdagelse i universet og se planeter, stjerner, solsystemer og et Battlestar Galactica-rumskib fra forskellige vinkler og perspektiver. Naviger rundt i universet i en flydende brugergrænseflade som benytter muliti-touch funktioner. Større og mere imponerende end tables og smartphones, vi kender i dag. Det er så flot, at det skal ses! 

  Microsoft har lavet en video, hvor David Brown fra Microsoft Technology Center demonstrerer mulighederne med NUIVerse på Microsoft Surface.

   

  VH Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - andera@microsoft.com.

   

 • Microsoft mener

  Sådan får du bedst styr på consumerization

  Den høje vækst i smartphones, tablets og brugen af egne pc’er betyder fremover, at behovet for at tilpasse virksomhedens it-strategi til forbrugerdrevent it er et af de helt store fokusområder for it-ansvarlige.

  Consumerization, forbrugerisme eller ”bring your own device” betyder kort og godt, at medarbejdere i stigende grad ønsker problemfrit adgang til virksomhedens data og programmer via de enheder, som de selv ønsker at bruge eller har i forvejen. Udfordringen for virksomhedens it-afdeling er derfor at imødekomme medarbejdernes ønsker, og samtidig sikre integriteten og sikkerheden af ​​de værdifulde data i virksomheden.

  Hvis du har lyst til at gå i dybden med consumerization, kan du læse mere om i Microsoft nye hvidbog om ”Consumerization set med CIO’ens øjne”. Hvidbogen kan hentes her. For mere information om forbrugerisme se: Consumerization of IT eller på vores website. Du er også velkommen til at tage fat i mig, så hjælper jeg gerne med lokale danske eksperter på området.

  Vh Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - andera@microsoft.com.

   

   

 • Microsoft mener

  Afspil film fra din Lumia til DLNA-enheder

  Nokia har netop lanceret betaudgaven af ”play to”. Det er en funktion til Lumia-mobiler, hvor du kan afspille film, musik og billeder direkte fra mobilen til fx et TV, en Blu-Ray-afspiller, en Windows 7-computer eller andre enheder, der understøtter DLNA. Heldigvis understøtter næsten alle nyere enheder DLNA, der er en branchestandard for at streame medier trådløst fra én enhed til en anden.  

  Vil du prøve ”play to”, kan du registrere dig her (fordi den er i beta) – det tager 60 sekunder og så kan du komme i gang!

   

  VH Henrik Kølle Petersen, produktchef for Windows Phone - hepeters@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Kinect for Windows kommer til Danmark

  Kinect for Windows - der gør det let for udviklere at udvikle nye, innovative Kinect-løsninger til Windows-platformen - bliver inden for de næste måneder tilgængelig i Danmark. Samtidig arbejdes der hårdt på version 1.5, som bliver tilgængelig i slutningen af maj.

  Læs mere her.

  Vh Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - andera@microsoft.com.

Page 1 of 1 (9 items)