April, 2012

 • Microsoft mener

  Slut med 9-17-arbejdsdagen

  Fra den 16. april og ugen ud opfordrer vi i Microsoft danskerne til at arbejde smartere. Muligheden for selv at tilrettelægge vores arbejdsdag gør os mere produktive og er samtidig med til at sikre en bedre balance mellem arbejde og privatliv. Men de danske virksomheder kan blive bedre til at arbejde smartere. Det viser en ny stor europæisk undersøgelse.

  Undersøgelsen, som det internationale analysebureau Vanson Bourne har udarbejdet for Microsoft, viser, at danskerne er det folkefærd i EU, som benytter sig mest af fleksible arbejdspladser. Men undersøgelsen viser også, at den største barriere for at arbejde smartere er manglende teknologiske redskaber.

  Andre udvalgte resultater fra undersøgelsen

  • 88 procent af de danske arbejdspladser mener, at muligheden for at være fleksibel er til stede i virksomheden
  • 77 procent af danskerne benytter sig af muligheden for at arbejde smartere
  • 70 procent af danskerne mener, at en hjemmearbejdsplads vil gøre dem mere produktive
  • 85 procent af de adspurgte medarbejdere mener, at teknologien kan optimere samarbejde internt mellem medarbejdere og eksternt med kunder og partnere.
  • Men blot 23 procent af de virksomheder, der tillader fleksibelt arbejde, stiller også de rette systemer til rådighed. Dermed er det sværere for medarbejderne at tilgå virksomhedens programmer og information på fx smartphones og pc’er
  • Og 45 procent af virksomhederne har investeret i en samarbejds- og kommunikationsplatform med eksempelvis chat, tilgængelighed og/eller videokonference.

  Konsortiet bag Arbejd Smartere-initiativet er ud over Microsoft også Dansk Erhverv, DJØF, Dansk Energi, Telenor og Miljøorganisationen 10:10. Arbejd Smartere-ugen udspringer af sidste års succes med Den Nationale Hjemmearbejdsdag.

  Du kan læse mere om Arbejd Smartere-initiativet her og deltage i debatten om smartere arbejde her.

  Er du interesseret i flere resultater fra undersøgelsen kontakt da venligst Mette Schønnemann a-mettsc@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Største cloud-implementering nogensinde: 7,5 millioner indiske studerende får cloud-tjeneste fra Microsoft

  Ministeriet for Tekniske Uddannelser i Indien (AICTE) implementerer over de næste tre måneder Microsoft Live@edu-løsningen til mere end 10.000 tekniske gymnasier og institutter i hele Indien. Live@edu er en cloud-løsning, som bygger på Windows Live-platformen. Live@edu er en kommunikation- og samarbejdstjeneste, der tilbyder e-mail, Microsoft Office Web Apps, instant messaging og storage. Live@edu tilbydes til alle skoler og kan integreres med de systemer, som skolerne allerede har. Se mere her

  Live@edu rulles ud til AICTEs mere end 7 millioner studerende og næsten 500.000 fakultets-medlemmer – hvilket svarer til næsten halvanden gang borgere i Danmark – AICTES bliver dermed Microsofts største cloud-kunde til dato. Live@edu er det første skridt i AICTEs implementering af Microsoft cloud-løsninger. AICTE vil således implementere Microsoft Office 365, og når det senere i år bliver tilgængeligt inklusiv Microsoft Exchange Online e-mail og kalender, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Lync Online samt Microsoft Office Professional. 

  AICTE peger på, at Microsofts omfattende engagement inden for undervisning,uddannelse og integration på tværs af alle produkter og programmer er en af de vigtigste faktorer i beslutningen for at vælge Microsofts cloud services frem for konkurrenterne.

  Læs mere om nyheden her.  

   

 • Microsoft mener

  Hvordan tæmmer man Big Data?

  Nogle af de største og mest seriøse it-udfordringer, som virksomheder og it-chefer står over for i dag, er den hastigt stigende mængde data, kompleksiteten og ikke mindst, hvor hurtigt datamængden vokser.

  At analysere og forstå den store datamængde spiller en vigtig rolle i virksomhedens succes. Den store mængde af data er et stærkt fundament for virksomhedens forretningsstrategi. Det handler derfor om at kunne systematisere og ikke mindst gøre de relevante data tilgængelige i organisationen. Det er derfor nødvendigt, at virksomhederne har evner og systemer til at integrere og håndtere Big Data

  Big Data er både data som hentes via nettet, som sociale medier og lignende, men også den mængde af data som skabes i eget datacenter, som fx korrespondance, dokumenter, tilbud og relationer med kunder.

  For at forstå hvor meget data, der generes, behøver vi blot at se på mængden af data fra blandt andet de sociale medier. Der ses fx ses dagligt 2 milliarder videoer på YouTube, en teenager sender i gennemsnit over 4.000 sms’er, og der postes ca. 15 milliarder statusopdateringer på Facebook hver måned. Hertil skal man lægge, at mere sofistikerede medier kræver mere plads. Hvert sekund af en HD-video kræver fx mere end 2000 gange så meget lagerplads, som en enkelt A4-side med tekst.

  “Tidligere har det været for dyrt og besværligt at få noget kommercielt fornuftigt ud af så meget data, men i dag er der værktøjer og programmer, som kan håndtere udfordringen, fx den nye Microsoft SQL Server 2012,” siger Lars Bo Granath, som er forretningsansvarlig for information platform i Microsoft.

  Du kan læse mere om Microsoft og Big Data her.

  Vh Lars Bo Granath, Produktchef for SQL - larsbg@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Skype på Windows Phone

  Den officielle Skype til Windows Phone-app er nu tilgængelig på dansk i Marketplace. Over 200 millioner personer bruger Skype hver måned – og dem kan Windows Phone-brugere nu også ringe, chatte og videochatte gratis med uanset om de bruger PC, Mac, Android, Symbian, iOS eller smart-TV, der har installeret Skype. Man kan bruge Skype på både WiFi og via 3G og 4G. Priserne for at ringe via Skype til fastnettelefoner og mobiler, som ikke har Skype installeret, kan ses her.

  Skype til Windows Phone-app’en er gratis at downloade og er certificeret til bl.a. de nye Lumia 800-mobiler fra Nokia. QR-koden bringer dig direkte til app’en.

  Læs mere på Skypes blog her, og tjek videoen for en gennemgang af, hvad Skype til Windows Phone kan.

   

  Vh Henrik Kølle Petersen, produktchef Windows Phone - hepeters@microsoft.com.  

 • Microsoft mener

  Ny SkyDrive giver adgang til din personlige sky på alle platforme

  Microsoft har netop frigivet en ny version af den personlige cloud-tjeneste SkyDrive. Der er mange forbedringer, bl.a.:

  • En ny app giver direkte adgang til SkyDrive på Windows-skrivebordet. Nu kan du få vist og administrere dit personlige SkyDrive direkte fra Windows Stifinder på Windows 8, Windows 7 og Windows Vista. Den ny app er tilgængelige på 106 sprog på verdensplan
  • Få adgang til og hent filer fra SkyDrive.com. Du får let adgang til at streame og hente filer fra en ekstern PC via app’en – uanset hvor du er, direkte fra SkyDrive.com
  • SkyDrive lagringsopdateringer. En ny og mere fleksibel tilgang til personlig cloud gør det muligt for superbrugere at tilkøbe ekstra lagringskapacitet i takt med at deres behov vokser.
  • SkyDrive til andre platforme. SkyDrive app’en på Windows Phone- og iOS-enheder er opdateret og tilbyder lettere administrationsfunktioner og deling. Der bliver desuden frigivet en klient app til Mac OS X Lion som gør det muligt at administrere SkyDrive direkte fra Finder.

  Se flere nye features og muligheder her.

  VH Troels Hviid, produktchef for Windows Live.

 • Microsoft mener

  YouSee klar med Windows Phone app

  YouSee klar med TV Guide til Windows Phone Med YouSee TV Guide til Windows Phone får du det store overblik over din tv-uge. Guiden er allerede populær på IOS og Android-baserede telefoner. Fra tirsdag den 24. april kan den downloades på Windows Phone Marketplace. TV Guiden giver et syv-dages overblik over flere end 100 kanaler. YouSees egen redaktion opdaterer indholdet.

  Hos YouSee siger Anders Blauenfeldt, der er Produktudviklingsdirektør hos YouSee, om den nye Windows Phone app: "Som den førende tv-udbyder lægger vi vægt på at dække så bredt som muligt. Derfor er det naturligt for os, at der også bliver adgang til vores produkter på Windows Phone-platformen. I første omgang med TV Guiden, senere håber vi også at kunne tilbyde mulighed for at se tv fra YouSee på Windows Phone."

  TV Guiden giver udover ugens oversigt over de flere end 100 kanaler også mulighed for varslinger på mellem 5 og 60 minutter før programstart, mulighed for valg af egne kanaler, opdeling i kategorier og søgning.

  Danske Blue Fragments står bag udviklingen af YouSee app'en til Windows Phone.

  Du kan hente app'en her og læse mere om YouSee på mobilen her.

  VH Henrik Kølle, produktchef for Windows Phone - hepeters@microsoft.com.

Page 1 of 1 (6 items)