August, 2012

 • Microsoft mener

  Atari går online: HTML5, IE10 og Windows 8-tablets giver klassiske Atari-spil nyt liv

  Spillede du arkadespil derhjemme i sin tid? Så husker du måske Atari, der i 1970’erne var førende med spillekonsollen Atari 2600. 

  I samarbejde med Atari og Grant Skinner kan Microsoft nu præsentere Atari Arcade, der byder på otte nye onlineversioner af Atari-klassikerne så som Pong, Asteroids, Missile Command og Centipede. De nostalgiske spil får nyt liv med de muligheder, en moderne browser som IE10 og nye touch-baserede enheder som Windows 8-tablets kan præstere i samspil med HTML5. Har man ikke lige en Windows 8-tablet, kan man stadig spille Atari Arcade i IE9 på en Windows 7 PC eller via andre moderne browsere.

  Læs mere om Atari Arcade på Microsoft News Center.

  I spillet Asteroids styrer man rumskibet med venstre tommeltot; højre tager sig af hastigheden, mens du skyder asteroiderne. Prøv selv. Vi skal måske lige advare mod kraftig vanedannelse! 

  IE-teamet har tidligere vist mulighederne i HTML5, som du kan læse mere om her: Spillet Cut the Rope, de grafiske noveller Tron og Brandon Generator samt den interaktive musikvideo Just A Friend.

   

  Vh. Troels Hviid, produktchef for Internet Explorer - troelshv@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Outlook.com runder mere end 10 mio. brugere og SkyDrive lanceres i nyt design og i form af nye apps

   

  For to uger siden blev det nye Outlook.com præsenteret – som nu har mere end 10 millioner brugere. Nu er turen kommet til SkyDrive, der lanceres i et nyt design og i form af nye apps. 

  Da SkyDrive først blev præsenteret som preview, var det ud fra visionen om, at den private sky skulle rumme en milliard menneskers data. Nu er Microsoft kommet et skridt nærmere denne vision med en række udvidelser: 

  • SkyDrive.com – lanceres i et nyt design optimeret til desktop-pc’er og tablet-browsere, med en ny søgefunktion, funktions- og sidetilpasset værkstøjslinje, flere typer af thumbnails, drag-and-drop-organisering og i en HTML5-optimeret version
  • SkyDrive til Windows desktop & OS X – hurtigere upload for alle og med en masse forbedringer under udvikling
  • SkyDrive til Android – en ny app optimeret til Android-telefoner
  • SkyDrive til udviklere – apps baseret på SkyDrive API kan nu gemme og håndtere alle filtyper i brugerens SkyDrive – og så er der en ny, brugervenlig API til filhåndtering på hjemmesider (i samme stil med filhåndteringen til Windows 8-apps).

  Læs mere om det nye SkyDrive her – og se videoen her. Du kan også selv komme i gang med SkyDrive på www.skydrive.com

  /Katrine Prien, a-kaprie@microsoft.com

   

 • Microsoft mener

  Pulse-app er klar i web-version med Internet Explorer 10

  Den populære nyheds-app Pulse kommer nu i en web-version optimeret til Internet Explorer 10 med Windows 8, der byder på en mere dynamisk og intuitiv brugeroplevelse til især touch-baserede enheder.

  Med Pulse kan brugere samle deres egen personlige nyhedsoversigt i en enkel og overskuelig app med feeds fra op til 20 nyhedskilder og blogs, der vises i et smart billedgalleri. Og nu er tager Pulse skridtet fra app til web.

  I samarbejde med udviklere fra pixel lab har teamet bag Internet Explorer transformeret Pulse-app’en til en HTML5-hjemmeside. Det ’nye’ Pulse er optimeret til IE 10 på tablet-enheder, men fungerer i alle moderne browsere.

  Med IE 10s nye user interface, der udnytter den fulde skærm til visning af hjemmesider og leverer en ultrahurtig og flydende touch-oplevelse, vil brugerne opleve en mere dynamisk og flottere version af Pulse sammenlignet med den oprindelige app-version – og Pulse til IE 10 er dermed et rigtig godt eksempel på, hvordan vi kommer til at opleve internettet fremover.

  Læs mere om Pulse-projektet på Microsoft News Center og på Exploring IE bloggen. Se også demo-videoen af Pulse til IE10 her – eller prøv Pulse til web her www.pulse.me. Oplev Pulse til IE 10 ved at hente prøveversionen af Windows 8 her.

  VH. Katrine Prien, a-kaprie@microsoft.com

Page 1 of 1 (3 items)