October, 2012

 • Microsoft mener

  Nye Bing-apps tilgængelige med Windows 8 – også på dansk

  Fra i dag kan man opleve Bing på en helt ny måde med Windows 8, uanset hvilket land, man er i. Når du åbner Windows 8 kan du straks bruge Bing-apps til web og billedsøgning. Derudover lancerer Microsoft nu også Windows 8 Bing-apps specielt designet til rejser, vejr, kort, nyheder, finans og sport. Alle Bing-apps bliver tilgængelige på dansk og kan opdateres i Windows Store app.

  Med Windows 8 kan du nemt navigere rundt, zoome ind og ud og bevæge dig frem og tilbage for at udforske de nye apps og deres indhold med dine fingre. Du kan ligeledes tilgå dem fra enhver moderne browser med musen. De nye apps kan opdateres i Windows Store. Her er et overblik.

  Søgning. Med Bing-app’en er søgning hurtig og ligetil, uanset om du bruger en touch-enhed eller tastatur og mus. Bing er optimeret til at udnytte alle de nye muligheder i Windows 8. Du kan selvfølgelig stadig søge med Bing i en browser som fx Internet Explorer 10 – app’en her er optimeret til Windows 8.

  Kort. Med Kort-app’en kan du nemt finde vej. Maps-app’en finder hurtigt stedet, du skal hen, og giver dig kørselsvejledninger, hvor den samtidig opdaterer i forhold til trafikforholdene.

  Vejr. Vejr-app’en byder på en overskuelig visning af, hvordan vejret er her og nu. App’en forbereder dig til al slags vejr med en aktuel oversigt med time-, dags-og 10-dages prognoser. Du kan se vejrudsigter fra hele verden og selv skabe levende fliser med realtidsvejrsoversigt og daglige prognoser for de steder, som du interesserer dig for.

  Finans. Med Finans-app’en får du et væld af finansielle data og værktøjer i én pakke, som er let at overskue og bruge. Få information om dine foretrukne aktier, investeringsforeninger og børser rundt om i verden. Med Finance-app’en får du desuden oplysninger om valutakurser og renter på en række forskellige lån samt videoer og artikler fra verdens bedste finansielle nyhedskilder. Alt sammen lige ved hånden. App’en benytter desuden levende fliser til at vise markedsindeks i realtid.

  Nyheder. Hvis du gerne vil holdes opdateret om aktuelle begivenheder rundt om i verden gennem en lækker og billedrig app, er Nyheder-app’en perfekt til dig.  Den giver et overblik over nationale og internationale nyheder, derudover får du nyheder om teknologi, underholdning, politik, sport og sundhed fra pålidelige kilder fra hele nettet. Med My News-funktionen er det muligt at følge nyhedshistorier og emner og dermed skræddersy en personlig ”avis” med dine egne sektioner.

  Rejser. Med Travel-app’en kan du udforske mere end 3.000 destinationer fra hele verden og få dybdegående artikler, finde lokale seværdigheder, kort, vejrforhold, smukke billeder – herunder 360 graders panoramaer – og meget mere. Travel-app’en er den optimale guide og gør det nemt at finde og booke den rigtige rejse til den rigtige pris. Samtidig holder du dig ajour på rejsen med nyheder og tips.

  Sport. Sports-app’en holder dig på toppen af de ​​ligaer, teams og spillere, som du er mest interesseret i. Naviger med fingrene eller musen gennem app’en og få et lækkert overblik over de bedste sportsnyheder, stillingsresultater, tidsplaner, omfattende statistik og meget mere.

  Vh. Mette Schønnemann, kommunikationsrådgiver, Microsoft: a-mettsc@microsoft.com / 51578270

 • Microsoft mener

  Microsoft lancerer Windows 8

  Fra den 26. oktober kan danske brugere købe sig en ny Windows 8 pc. Med Windows 8 har Microsoft genopfundet verdens mest benyttede styresystem, så det er optimeret til både touch samt mus og tastatur – og som giver adgang til tusindvis af nye apps. Windows 8 giver brugeren anvendeligheden fra en tablet og funktionaliteten fra en pc - i ét styresystem. Hvis man vil opdatere sin eksisterende Windows pc til Windows 8, kan det gøres online for 229 kr. 

  Microsoft lancerer i dag Windows 8 i over 140 markeder på 37 sprog verden over, og sparker dermed gang i udbuddet af helt nye tablets og pc’er. Med lanceringen af Windows 8 åbner Microsoft også op for en ny Windows Store med tusindvis af apps til Windows 8 og Windows RT, som brugeren kan downloade og få adgang til direkte fra den nye, karakteristiske startskærm.

  ”Med Windows 8 har vi gentænkt og moderniseret verdens mest benyttede styresystem. Om du bruger en tablet eller en pc, om du er på arbejde eller holder fri, så giver Windows 8 dig en kompromisløs oplevelse, der imødekommer alle dine behov. Med Windows 8 kan vi præsentere den mest personlige Windows til dato,” siger Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows hos Microsoft i Danmark. 

  Hvis du logger på Windows 8 med en Microsoft-konto får du adgang til dine filer, billeder, personer og indstillinger, uanset hvilken Windows 8 pc, du logger på. Du får mulighed for at gemme og tilgå information i skyen samt adgang til en lang række tjenester som Xbox Music, Skype og meget andet.

  Windows 8 i forskellige udgaver til forskellige behov

  Det nye styresystem fås i en Windows 8- og en Windows 8 Pro-version til forbrugere. Derudover kommer Windows RT, der er det nyeste familiemedlem i Windows-familien. Windows RT er præinstalleret sammen med Office på udvalgte tablets.

  Windows 8 betyder også helt nye muligheder for erhvervslivet. Windows 8 Enterprise giver medarbejdere bedre mulighed for at være produktive på farten gennem Windows To Go, DirectAccess og BranchCache. Sikkerheden er helt i top med sikkerhedsfunktioner som BitLocker og AppLocker.  

  Priser og tilgængelighed

  Hvis man har en pc med Windows XP SP3, Vista eller 7, kan man opgradere til Windows 8 Pro for 229 kr. her.  Har man købt en Windows 7-pc efter d. 2. juni i år og inden d. 31. januar 2013, kan man opgradere til Windows 8 Pro for kun 119 kr. Ønsker man en dvd med Windows 8 Pro-opgraderingen koster den 449 kr. og kan købes hos større forhandlere af pc’er og pc-tilbehør. Der medfølger 90 dages supportperiode fra Microsoft på alle opgraderinger.

  Forbrugere kan læse meget mere om Windows 8 her.

  Mere information

  For yderligere information og for at teste Windows 8, kontakt kommunikationsrådgiver Mette Schønnemann på tlf.: 51 57 82 70 eller på a-mettsc@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Xbox SmartGlass lanceres på fredag

  Med Xbox SmartGlass-app’en på sin tablet eller smartphone kan man styre stort set alt favoritindhold på tv’et gennem Xbox 360. Man kan desuden med SmartGlass se sine favoritvideoer, lytte til musik og spille favoritspillene – på tværs af enheder og geografi.

  Med SmartGlass kan man få information om fx skuespillere i film, mens man ser film. Brugere kan kommentere på sociale medier, redigere spillelister, mens musikken afspilles, og bruge mobilen eller tabletten med SmartGlass-app’en til at browse på nettet og samtidig få det vist på tv’et. Xbox SmartGlass er en gratis app til Windows 8, der er tilgængelig fra på fredag. Senere på året kommer en udgave til Windows Phones og andre platforme.

  ”Vores ambition er at bringe alle enheder tættere sammen og give forbrugerne den bedste underholdning, hvor som helst, når som helst,” siger Jesper Green Frost, Divisionschef Microsoft Entertainment Division.

  Da Microsoft begyndte at udvikle Xbox Smartglass-teknologien, tog virksomheden udgangspunkt i forskellige udfordringer:

  • Hvad hvis du problemfrit kunne flytte underholdning mellem alle dine devices og tage underholdningen med dig overalt?
  • Hvad hvis du kunne styre dine foretrukne hjemmesider på dit tv med simple bevægelser på din tablets eller smartphones touchscreen?
  • Hvad hvis din tablet eller telefon vidste, hvad du så på tv og præsenterede bonusmateriale uden, at du behøvede at løfte en finger?
  • Hvad hvis du kunne bruge din tablet til at udarbejde en spilstrategi i eksempelvis EA SPORTS '"Madden NFL", hvorefter du kunne udføre det til perfektion på dit tv?

  Helt konkret kan du bruge din tablet og smartphone til at starte og navigere i en film eller en serie på dit tv. Du kan også få ekstra informationer om skuespillerne og filmens historie. Træk filmen tilbage til din tablet og se slutningen, når du skal videre på farten. Brug din telefon eller tablet som en smart fjernbetjening. Eller naviger rundt på Internet Explorer på dit tv uden at skulle få grå hår i hovedet over tv’ets fjernbetjening med piltaster og cifre.

  Xbox SmartGlass er tilgængelig på Windows 8 tablets og pc'er fra d. 26. oktober og på Windows Phone 8 i løbet af efteråret. Derudover kommer Xbox SmartGlass-app’en til iOS og Android-enheder senere på året.

  Se en gennemgang af Xbox SmartGlass her: http://bit.ly/xboxsmartglassdk   

  Læs mere om SmartGlass her.

  Vh. Nicolai Sønderby Knudsen, Microsoft Entertainment Division,  a-nicok@microsoft.com / 51578305.

 • Microsoft mener

  Toyota vælger Office 365 som kommunikationsplatform

  En af verdens største bilproducenter, Toyota Motor Corp., har valgt Microsofts teknologiske platform til at opbygge sin infrastruktur til kommunikation og samarbejde på. Det gælder for alle Toyota-koncernens virksomheder og de 200.000 medarbejdere over hele verden. Du kan læse mere om samarbejdet her.

  Målet med at vælge Microsofts produkter på tværs af koncernen har været at yde bedre støtte til mobile enheder og reduktion af omkostninger. Derudover har målet været at forbedre samarbejdet i koncernen med blandt andet et state-of-the-art enterprise socialt netværk, instant messaging og værktøjer til informationsdeling.

  Toyota vil i USA benytte Office 365 som samarbejdsplatform, mens Toyota i Japan og lande uden for USA benytter en hybrid cloud med Office 365 og on premise udgaver af Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Microsoft Lync samt Windows Server.

  Mvh. Mette Schønnemann: 51 57 82 70 / a-mettsc@microsoft.com.

   

 • Microsoft mener

  Velkommen til Microsoft NAV 2013

  I dag lancerer vi Microsoft Dynamics NAV 2013 – Microsofts forretningssystem, som er målrettet SMB-markedet til virksomheder med imellem 5 og 250 PC-brugere. En af de store nyheder i det nye Microsoft Dynamics NAV 2013 er muligheden for at nå bredere ud i organisationen, så endnu flere medarbejdere på tværs af afdelinger og fagområder kan få gavn af data og viden. 

  Tilgængelig on-premise eller i skyen

  Microsoft Dynamics NAV 2013 kan anvendes i tre typer af klienter: Windows-klient, web-klient eller SharePoint-klient. En ny webbasseret klient gør det muligt, at brugere uden en dedikeret NAV-klient nu kan får adgang til al forretningsfunktionalitet direkte fra browseren – altså uden at der skal installeres noget på PC’en. Det betyder let adgang til NAV 2013 fra hvillken som helst PC eller fra mobile enheder, så endnu flere medarbejdere kan få adgang til data, lige meget hvor de befinder sig.

  Denne udgave af Microsoft Dynamics NAV kommer udelukkende i en rollebaseret udgave. Det vil sige, at brugeroplevelsen i Dynamics NAV 2013 er skræddersyet til den rolle, man udfylder i virksomheden. Dermed skal man kun forholde sig til relevante informationer og funktioner.

  NAV 2013 får stærkere integration med øvrige Microsoft-løsninger

  Microsoft Dynamics NAV 2013 har fuld integration med øvrige Microsoft–løsninger som fx Office365 og CRM Online. Microsoft NAV 2013 har også fået bedre integration med SharePoint, og brugerne kan nu let få adgang til NAV 2013 fra mobile enheder. For eksempel kan projektledere, der fx ikke er vant til

  Microsoft Dynamics NAV, nemt få overblik over projekterne baseret på data fra Microsoft Dynamics NAV.

  Microsoft Dynamics NAV 2013 med opdateret brugergrænseflade

  NAV 2013 har fået opdateret den grafiske brugeroplevelse, hvor det velkendte Office-udtryk videreføres. Det gør det nemmere at lave en personlig opsætning med større frihed til at konfigurere brugerfladen, så relevante informationer selv finder frem til brugeren.

  Det er også blevet nemmere at anvende grafer og diagrammer med mulighed for at oprette interaktive diagrammer. I Dynamics NAV 2013 kan alle lister nu vises i diagramform, og endelig kan brugerne selv definere og opsætte diagrammer i NAV 2013 ud fra egne behov og ønsker.

  Stærkt Styringsværktøj for ledelsen

  Microsoft Dynamics NAV 2013 kommer naturligvis også med ny funktionalitet. Bl.a. to nye moduler, som giver ledelsen styrkede muligheder for, at styre virksomheden baseret få fakta – her tænkes især på likviditetsstyrings- og omkostningsstyringsmodulerne. Sammen med muligheden for de interaktive diagrammer i Microsoft Dynamics NAV 2013 giver ledelsen mulighed for, lynhurtigt at reagere og korrigere, hvor det er nødvendigt og for på den måde at planlægge korrekt.

  Som det første ERP-produkt fra Microsoft bliver det inden længe muligt at afvikle og hoste Dynamics NAV 2013 på Microsofts Azure, ligesom det selvfølgelig stadig er muligt at køre applikationen via en Microsoft hosting-partner.

   Læs mere om Microsoft Dynamics NAV 2013 på Microsoft Dynamics ERP (The Edge).

  Mvh. Tine Plambech Pedersen, produktchef Dynamics NAV: plambech@microsoft.com / 29499801

Page 1 of 1 (5 items)