January, 2013

 • Microsoft mener

  Bedre browser-tests giver bedre hjemmesider: Microsoft introducerer modern.IE

  Brugere af hjemmesider stiller i dag høje krav – siden skal fungere ellers surfer man videre. Med introduktionen af modern.IE får udviklere derfor en række nye ressourcer og muligheder, der sikrer, at deres website virker perfekt i Internet Explorer. Målet med modern.IE er, at udviklere kan fokusere på innovation og mindre tid på at teste.

  Med frigivelsen af modern.IE annoncerer Microsoft samtidigt et unikt partnerskab med BrowserStack, som er førende inden for browser tests. Samarbejdet betyder, at udviklere kan teste deres site på en hvilken som helst browser i et hvilket som helst operativsystem.

  BrowserStack tilbyder, at alle udviklere, som registrerer sig via modern.IE i løbet af året, gratis kan prøve deres service i tre måneder. 

  Du kan læse mere her: http://blogs.msdn.com/b/ie/

   

  /Troels Hviid, produktchef for Internet Explorer

 • Microsoft mener

  Her kan du købe Surface d. 14. februar

  Der vil være overordentligt gode muligheder for at opleve Surface Windows RT rundt omkring i landet, når den fra d. 14. februar bliver tilgængelig i Danmark. Således vil Surface Windows RT kunne købes i tre af de største forhandlere – ComputerCity, FONA og Expert samt Microsoft Store online. Sammenlagt vil mere end 100 butikker landet over sælge Surface.

  Priser og modeller

  Surface Windows RT og tilbehør vil blive tilgængelig i følgende varianter:

  • 32 GB[1] kombineret med et sort Touch Cover til en vejledende udsalgspris på 4.699 kr.
  • 64 GB[2] kombineret med et sort Touch Cover til en vejledende udsalgspris på 5.399 kr.
  • Surface Windows RT 32 GB til en vejledende udsalgspris på 3.999 kr.
  • Surface Windows RT 64 GB til en vejledende udsalgspris på 4.699 kr.
  • Touch Cover i et udvalg af farver til en vejledende udsalgspris på 969 kr.
  • Type Cover i sort til en vejledende udsalgspris på 1.049 kr.

  Samtidig præsenteres en Surface Edition af Microsofts Wedge Touch-mus, som allerede nu vil være tilgængelig på de eksisterende Surface-markeder og som præsenteres på de nye markeder inden for den nærmeste fremtid.

  Læs mere på www.surface.com eller følg med på twitter for løbende opdateringer. Billeder af Surface kan findes her.

  Vh. Søren Lau, forbruger- og detaildirektør, sorenl@microsoft.com / 40 90 41 69.


  [1] Systemet optager lagringsplads, hvorfor den frie lagerplads vil være mindre end 32 GB.

  [2] Systemet optager lagringsplads, hvorfor den frie lagerplads vil være mindre end 64 GB.

 • Microsoft mener

  Microsoft løfter danske forbrugere i skyen med nyt Office

  Der er store fordele ved at dele og gemme dine billeder og dokumenter i skyen i stedet for på pc’en. Derfor lancerer Microsoft en ny version af den populære Office-pakke kaldet Office 365 Home Premium, som gør det let at arbejde i Office overalt. I dag benytter færre end en femtedel af danskerne skyen til at dele og gemme filer. Det viser en ny undersøgelse, som Epinion har lavet for Microsoft.

  Billederne fra skiferien. Den seneste version af invitationen til børnefødselsdagen. Excel-arket med husholdningsregnskabet. Vi gemmer og deler dagligt filer, men vi glemmer at bruge skyen, selv om det både er nemmere og mere sikkert end at gemme på pc’en eller eksterne enheder, såsom USB-stick.

  Microsoft lancerer derfor en cloud-baseret udgave af Office-pakken, som gør det muligt at arbejde i Office overalt – Office 365 Home Premium. Uanset om man bruger Office på en laptop, tablet eller smartphone, og uanset hvor i verden man befinder sig, får man adgang til sine dokumenter og personlige indstillinger. Det gør det nemmere for den enkelte danske forbruger at drage fordele af Office.

  ”Office Home Premium er ikke bare en ny version af den gamle Office-pakke. Det er en nytænkning af pakken, som vil gøre det nemt at benytte Office overalt og dermed give ekstra tid i de travle familier. Vi vil hjælpe folk til at bruge skyen, når de deler dokumenter og tilgår data, fordi det både er nemmere og mere sikkert. Hvis harddisken brænder sammen, eller der sker noget med USB-enheden, mister man sine data. Det gør man ikke, hvis de ligger i skyen,” siger Nana Bule, divisionschef for Office i Microsoft Danmark.

  Ifølge en ny undersøgelse, som Epinion har lavet for Microsoft, gemmer 91 procent af danskerne stadig dokumenter på pc’ens harddisk, mens kun 17 procent bruger skyen. Heller ikke når det kommer til at dele dokumenter og billeder, har vi vænnet os til at udnytte fordelene ved skyen. Ifølge undersøgelsen deler 75 procent via email og 41 procent via USB-enheder.

  Office-pakken er populær

  Undersøgelsen viser desuden, at Office-pakken er meget populær blandt danskerne. Tre ud af fire svarer, at de bruger Office privat, og heraf bruger 44 procent et eller flere af programmerne i pakken hver dag. Hele 85 procent svarer, at de er tilfredse med Office-pakken.

  Som del af Office 365 Home Premium får man adgang til den helt nye 2013-udgave af Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access og OneNote og kan installere pakken på fem pc’er eller Macs samt tilgå applikationerne på tablets og smartphones. Og fremadrettet vil abonnenterne automatisk blive opgraderet til den seneste version af programmerne.

  Office 365 Home Premium indeholder de velkendte værktøjer som Word, Excel og PowerPoint, men brugerne får også 20 GB ekstra plads i SkyDrive og 60 minutters taletid til Skype hver eneste måned.

  Det vil fortsat være muligt at købe en enkelt licens til den klassiske Office-pakke til 999 kroner for Office Home & Student 2013, 1999 kroner for Office Home & Business 2013 eller 3999 kroner for Office Professionel. Den cloud-baserede udgave af Office-pakken – Office 365 Home Premium – er abonnementsbaseret og vil koste 799 kroner om året.

  Udover muligheden for at bruge det nye Office i skyen, er der flere nye funktioner, som giver helt nye brugsscenarier:

  • Touch overalt. Office reagerer lige så naturligt på berøring som på mus- og tastatur-input. Det er nemt at zoome med fingrene, når du læser dokumenter og præsentationer.
  • Tag noter digitalt. Hold styr på dine noter på tværs af flere enheder med OneNote i skyen, uanset om du tager noter med touch, pen, tastatur eller en kombination af disse.
  • Ny måde at læse på. Med Read Mode er det nemt at navigere rundt i tekst, der automatisk justeres i forhold til skærmen, zoome ind og ud i indhold og streame videoer direkte fra dokumenter.
  • Kontaktpersoner. Med Personer i Outlook har du adgang til alle dine kontaktpersoner i Office opdateret med billeder, statusopdateringer, og aktiviteter fra Facebook og LinkedIn.

  Om Office 365 Home Premium

  Det årlige abonnement er på 799 kroner – eller knap 67 kroner om måneden. Abonnementet inkluderer:

  • Seneste opgraderinger. Som abonnent har du adgang til fremtidige opdateringer af alle de populære Office-programmer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access.
  • Flere enheder. Abonnenter kan installere deres Office-abonnement på op til fem pc’er eller Macs, samt benytte det på tablets og smartphones.
  • SkyDrive. Med Office 365 Home Premium får du 27GB plads i SkyDrive – 20GB mere end standard. Office gemmer automatisk dokumenter på SkyDrive, så du har adgang til dine data på tværs af alle dine enheder. Dine dokumenter er også tilgængelige offline og synkroniserer automatisk til skyen – og mellem enhederne – når der er forbindelse til nettet.
  • Din Office-profil følger dig. Så snart du er logget ind på Office, vil dine personlige præferencer – inkl. senest brugte dokumenter, skabeloner og din personlige ordbog, være tilgængelige på tværs af dine enheder. Office husker endda, hvor du var i et givent dokument og bringer dig tilbage dertil ved et klik.
  • Office hvor som helst. Du har også adgang til Office, når du er væk fra dine personlige enheder – i stedet streames Office inkl. dine personlige præferencer og oversigt over seneste dokumenter til den pc på nettet, som du bruger.
  • Skype. Med abonnementet får du 60 minutters gratis Skype taletid om måneden, som kan bruges til opkald til mobil, fastnet og pc’er verden over.

  Om undersøgelsen

  Undersøgelsen er lavet af Epinion for Microsoft. Den baserer sig på 1.141 webinterview indsamlet via Epinions Danmarkspanel i perioden 8. januar til 14. januar 2013. Undersøgelsen er udsendt repræsentativt i forhold til uddannelse, alder, region og køn. Fuld repræsentativitet på de fire baggrundsvariable er efterfølgende sikret ved vægtning. 

  Anvendelse:

  • 76% af danskerne bruger Microsoft Office privat.
  • 44% bruger Office hver dag, og 75% bruger det mindst én gang om ugen.

  Popularitet:

  • 85% af brugerne er tilfredse med Office-pakken.
  • Word er det mest populære Office-program – efterfulgt af Excel, Outlook og PowerPoint.

  Programmerne:

  • 19% alle af Excel-brugere anvender programmet til planlægning af fester og andre sociale arrangementer.
  • 31% bruger Excel i stedet for en regnemaskine.
  • 52% af alle PowerPoint-brugere anvender programmet til billedfremvisning.
  • Det nyeste Office-program, OneNote, bliver brugt af 12% af de unge mellem 18 og 35 år, der har Office-pakken.

  Den personlige sky:

  • Filer bliver stadig primært gemt på computeren (91%). 17% gemmer filer i skyen.
  • E-mail er det foretrukne til at dele dokumenter, billeder og noter (75%). Eksterne enheder som USB-sticks bliver brugt af 53%. De unge er rykket i skyen – 43% bruger skyen til at dele.

  Andet:

  • 55% synes godt om tanken om at have ”Office overalt”.
  • 43% bruger Skype. Det er de unge (18-35 år), der bruger Skype mest (57%).

  Læs mere på www.office.com, billeder kan hentes her.

  Vh. Nana Bule, divisionschef for Microsoft Office, nanab@microsoft.com / 40 96 66 45

   

   

 • Microsoft mener

  Ny undersøgelse om børn og online sikkerhed

  Danskere er til tillid, mens udlandet foretrækker kontrol

  Et af temaerne i en ny undersøgelse fra Microsoft er børn og unges internetadfærd og specielt spørgsmålet om kontrol og tillid. Undersøgelen består af svar om online sikkerhed fra mere end 7.000 forældre til børn i alderen 5 til 15 år.

  Den internationale undersøgelse viser, at forældre stort set er ligeligt delt, når det handler om børns sikkerhed på nettet. 43 pct. af de adspurgte forældre har valgt at sikre deres børn online via overvågning af børnenes aktiviteter på nettet, mens 45 pct. har valgt at begrænse børnenes adgang til nettet.

  Undersøgelsen viser også, at når det gælder børns online aktiviteter, så har forældre, der overvåger børnene online, større tillid til børnenes egen dømmekraft. Undersøgelsen er gennemført i Brasilien, Kina, Frankrig, Indien og USA.

  Danske unge trives uden filter

  Red Barnet peger på, at de danske børn trives uden restriktioner og er vant til at være ”alene” på nettet, uden deres forældre. Den store Europæiske undersøgelse "EU-Kids Online" og Red Barnets egne interviews viser, at langt de fleste forældre er mere til undervisning og empowerment af deres børn end til kontrol.

  ”Det, der kendetegner, specielt de danske unge, er, at de trives med "more of everything". De er vant til at være meget alene på nettet uden deres forældre i nærheden og vant til at afprøve en masse ting af for at danne sig deres egne indtryk. Derfor bliver filterordninger blandt børn og unge (og deres forældre) langt fra altid set som en hjælp, men som en hindring,” siger Jon K. Lange, Sikker Chat konsulent hos Red Barnet.

  Webfilter er effektivt til de yngre børn

  Undersøgelsen fra Microsoft viser, at web-filtrering er vigtigere end andre restriktionsmetoder – både ved brug af computer og mobile enheder.

  Tendensen i vores undersøgelse er, at forældre som oftest foretrækker at placere restriktioner på de yngre børn. Forældre ønsker mere fleksible hjælpeværktøjer til at adressere udviklingen af børnenes digitale livsstil. Det handler om at sikre en balance mellem at overvåge online-aktivitet og fx filtrering af webindhold,” siger Anders Thomsen, direktør for politik og strategi hos Microsoft.

   

  Du kan læse mere om Microsoft og online sikkerhed her, hvor du også finder en oversigt over nyttige sikkerhedsværktøjer.  

  For mere information kontakt da Senior PR & Communications Manager, Mette Schønnemann på e-post: a-mettsc@microsoft.com

   

 • Microsoft mener

  Surface Windows RT tilgængelig i Danmark fra d. 14. februar

  Fra d. 14. februar vil Surface Windows RT kunne købes i 13 nye markeder i Europa, herunder Danmark. Desuden debuterer Surface Windows 8 Pro i USA og Canada.

  Når Surface Windows RT bliver tilgængelig i yderligere 13 europæiske lande, vil det betyde mere end en fordobling i antallet af markeder, hvor Surface er til salg. Danske brugere vil kunne købe Surface Windows RT hos udvalgte forhandlere og via Microsofts Store online fra d. 14. februar.

  ”Julen varer lige til påske. Nu har vi fulgt Surface fra sidelinjen siden lanceringen og har mærket en enorm interesse fra danske forbrugere og virksomheder. Vi glæder os derfor over at kunne give danskerne mulighed for at opleve Surface Windows RT,” siger Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.

  Surface Windows RT kombinerer mobiliteten fra en tablet med mange af de funktioner, vi kender fra den bærbare pc. Fra det supertynde Touch Cover i forskellige farver til den integrerede kickstand skiller Surface sig ud fra mængden og byder på helt unikke brugsscenarier og –oplevelser. Med Windows-apps, mulighed for lagring i og streaming fra skyen via SkyDrive, underholdning med HD-video, Xbox Music, spil, USB-port, microSD-port og øget produktivitet med Office Home & Student 2013 RT kombinerer Surface Windows RT fritid og arbejde.

  Surface Windows RT og tilbehør vil blive tilgængelig i følgende varianter:

  • 32 GB1  kombineret med et sort Touch Cover til en vejledende udsalgspris på 4.699 kr.
  • 64 GB2  kombineret med et sort Touch Cover til en vejledende udsalgspris på 5.399 kr.
  • Surface Windows RT 32 GB til en vejledende udsalgspris på 3.999 kr.
  • Surface Windows RT 64 GB til en vejledende udsalgspris på 4.699 kr.
  • Touch Cover i et udvalg af farver til en vejledende udsalgspris på 969 kr.
  • Type Cover i sort til en vejledende udsalgspris på 1.049 kr.

  Samtidig præsenteres en Surface Edition af Microsofts Wedge Touch-mus, som allerede nu vil være tilgængelig på de eksisterende Surface-markeder og som præsenteres på de nye markeder inden for den nærmeste fremtid.

  Samtidig med introduktionen af Surface Windows RT til de nye markeder, får Surface Windows 8 Pro sin debut i USA og Canada – det sker allerede d. 9. februar 2013. Med sin Intel Core i5-processor giver Surface Windows 8 Pro samme ydelse og funktionalitet som en fuld pc, bare i form af en tablet. Den er perfekt som din primære laptop – derhjemme, på arbejdet eller på farten, da den kan køre både Windows 8 og Windows 7-applikationer præcis som en traditionel pc. Surface Windows 8 Pro vil være tilgængelig i to varianter på hhv. 64 GB og 128 GB3  til en pris fra 899 USD. En Surface-pen med Palm Block-teknologi medfølger og er designet specielt til at give brugeren endnu flere muligheder.

  Læs mere på www.surface.com eller følg med på twitter for løbende opdateringer. Billeder af Surface kan findes her.

  For yderligere information, kontakt kommunikationsrådgiver Katrine Prien på a-kaprie@microsoft.com eller 5157 8033.

   

  NOTER:

  1 Systemet optager lagringsplads, hvorfor den frie lagerplads vil være mindre end 32 GB

  2 Systemet optager lagringsplads, hvorfor den frie lagerplads vil være mindre end 64 GB

  3 Systemet optager lagringsplads, hvorfor den frie lagerplads vil være mindre end 64 GB og 128 GB

   

 • Microsoft mener

  Introduktionstilbud på Windows 8 – du kan stadig nå det

  Siden lanceringen af Windows 8 i oktober har brugerne haft mulighed for at opgradere til Windows 8 Pro til en særlig introduktionspris på 229,- kroner, hvis man downloader opgraderingslicensen online på microsoft.dk/windows, og til en pris på 449,- kroner, hvis man køber opgraderingslicensen på DVD i butikkerne. Den særlige introduktionspris gælder indtil d. 31. januar 2013 – så hvis du endnu ikke har opgraderet din pc, er det måske på tide?

  Fra den 1. februar 2013 træder de nye priser i kraft og brugerne kan fremover opgradere til Windows 8 for 899,- kroner og Windows 8 Pro for 1.999,- kroner.

   

  Læs mere om Windows 8 og få vejledning til opgradering på microsoft.dk/windows   

  Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows, mthansen@microsoft.com

   

   

 • Microsoft mener

  Microsoft i tæt udviklingsarbejde med Facebook om Grafsøgning

  Facebook har netop annonceret, at den nye søgefunktion ”Grafsøgning” vil blive introduceret til brugerne i løbet af de kommende måneder. Grafsøgning gør det muligt at søge på tværs af indhold og forbindelser på Facebook og derigennem opdage nye forbindelser, steder og ting.

  Den nye Grafsøgning er designet til at genkende naturligt formulerede sætninger og ikke kun søgninger efter enkeltstående søgeord som i traditionelle søgemaskiner.

  Med Grafsøgning kan du fx bruge enkle, specifikke udtryk som f.eks. "Billeder mine venner tog i New York City" til at finde, det du ønsker, og grafsøgning gør det lettere at finde oplysninger, som er delt på Facebook.

  Allerede i sidste halvdel af 2010 begyndte Microsoft Bing og Facebook at samarbejde om at gøre søgning mere social. Arbejdet blev sat i gang ud fra den tese, at der var plads til forbedringer, når det gjaldt opdagelser på nettet. En af løsninger var at benytte brugerens relationer som en søgeplatform.

  I udarbejdelsen af Grafsøgning arbejdede et udviklerhold fra hhv. Facebook og Microsoft sammen for at forbedre søgeoplevelsen. Samarbejdet betyder, at når brugerne ønsker at søge uden for Facebooks rammer, får de søgeresultater fra Bing med en social kontekst og yderligere oplysninger, som fx Facebook sider.

   

  Billedtekst: Forestil dig, at du søger efter Jay-Z koncerter på Facebook og ikke kun finder Facebook indhold. Dine søgeresultater vil med Grafsøgning også vise web-resultater fra Bing, herunder koncertbilletter, nyheder om turne, billeder og lignende — herunder hvor mange mennesker som ”synes godt om” resultatet.

   

  Du kan prøve Grafsøgning her og du finder mere information om samarbejdet med Bing her.

  / Ulrik Krag, Direktør for Advertising & Online Danmark, ulrikk@microsoft.com / 22 40 43 13

 • Microsoft mener

  Microsoft løfter OS i Skyen med nye styringsredskaber

  Microsoft frigiver nu Service Pack 1 (SP1) til System Center 2012. Opdateringen relaterer sig til System Center-managementværktøjerne til Windows 8 samt Windows Server 2012 for både private og hybride skyer.

  De nye styringsredskaber hjælper med at administrere hybride cloud-tjenester med større smidighed og omkostningseffektivitet. Udover SP1 til System Center 2012 frigiver Microsoft også en ny og forbedret udgave af Windows Intune samt Windows Azure-tjenester til Windows Server.

  I jagten på at styre omkostningerne, strømline driften og forbedre den organisatoriske fleksibilitet har mange danske virksomheder virtualiseret deres serverplatform. Men til trods herfor er det vores erfaring, at it-afdelingen fortsat anvender uhensigtsmæssigt meget tid på at vedligeholde og dokumentere tilstanden i servermiljøet. Med en kerne af Windows Server og Windows Azure får OS i skyen en ensartet platform på tværs af kundernes datacentre og Microsoft public cloud,” siger Claus Petersen, produktchef for server og private cloud i Microsoft Danmark.

  Med System Center 2012 kan virksomheden optimere forretningen via it-driften – uanset om virksomhedens it-miljø er baseret på Microsoft-, VMware-, Citrix- eller BMC-løsning. Med de nye styringsværktøjer i SP1 kan en række processer automatiseres. Et eksempel er måden, hvordpå brugere flyttes fra et virtuelt miljø til et andet, eller når underliggende servere skal opgraderes. Med System Center 2012 kan it-afdelingen desuden bygge private clouds ud fra den infrastruktur, de er bekendt med, eller som de allerede ejer – herunder andre leverandørers platforme og virtualiseringsteknologier. 

  Virtualisering og serverkonsolidering er begge vigtige elementer i cloud. Det er afgørende, at it-driften har de rigtige styringsredskaber. Målet er, at mange af de tidskrævende opgaver effektiviseres og automatiseres, så it-afdelingen får flere ressourcer til at levere en højere kvalitet af it-ydelser og i større grad medvirke til at udvikle selve forretningen og innovationskraften, idet styringsredskaberne omfavner både den hybride cloud og den stigende tendens inden for forbrugerrettet it,” siger Claus Petersen, produktchef for server og private cloud i Microsoft Danmark.

  Blandt nyhederne i opdateringen kan fremhæves: 

  • Den nye Windows Intune, som integreres med System Center 2012 SP1 for at give enterprise-kunder en samlet løsning for administration af pc’er og øvrige mobile enheder på tværs af leverandører.
  • Windows Azure-værktøjer til Windows Server, der giver udbydere af hosting-løsninger mulighed for at tilbyde high scale websites og hosting af virtuelle maskiner. 
  • Prøveversion af System Center Global Service Monitor, som er en Windows-Azure baseret service til monitoring af organisationens applikationer. Den endelige udgave frigives i marts 2013.F

  For mere information om System Center 2012 se: http://www.microsoft.com/systemcenter, og information om Windows Intune findes her: http://www.microsoft.com/intune.

  Vh. Claus Petersen, Produktchef for server og private cloud, cpeters@microsoft.com / 51 57 83 53.

 • Microsoft mener

  Brug Skype direkte fra Outlook

  Med den sidste nye version af Skype (Skype 6.1) kan du integere Skype med Outlook. Dermed kan du ringe, chatte og følge med i dine kontakters opdateringer direkte fra Outlook.

  Du kan nemt opdatere Skype ved at klikke her. Når Skype er opdateret, vil du i Outlooks kontaktkort finde en ny knap. Med denne knap er det muligt at ringe til personen via Skype Credit – det kræver kun, at personens telefonnummer er på kontaktkortet. Dette gælder også personer, som ikke i forvejen er en Skype-kontakt. 

   

  Man kan desuden chatte direkte via Outlook med Skype-kontakter og se deres Skype-opdateringer. Man kan også ringe eller foretage videoopkald uden omkostninger til Skype-kontakter. Med integrationen slipper du for at skifte mellem Outlook og Skype – du har Skype-funktionerne direkte i Outlook.

  De nye Skype-funktioner er gratis og er tilgængelige med version 6.1. Outlook-integrationen er mulig med Outlook 2010 og nyere versioner.

  Læs mere på Skypes egen blog.

   / Katrine Prien, a-kaprie@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Windows 8: 60 millioner licenser solgt

  Ved dette års J.P. Morgan Tech Forum på CES 2013 kunne Windows’ marketing- og finansdirektør Tami Reller afsløre, at der til dato er solgt 60 millioner Windows 8-licenser. Tallet dækker over det samlede salg af Windows 8, inklusiv opgraderinger og salg til hardwareproducenter – og salget af Windows 8 er dermed tæt på salgskurven, vi så med Windows 7.

  På samme tid er antallet af Windows 8-certificerede systemer øget væsentligt siden lanceringen i oktober. I dag findes der mere end 1.700 certificerede systemer til Windows 8 og Windows RT – og de mange spændende hardwarelanceringer på dette års CES-messe understreger, hvordan touch-teknologien og andre Windows 8-features for alvor har sat gang i innovationen.

  Tag for eksempel et kig på disse ni lækre Windows 8 pc’er, som er præsenteret på CES 2013:

  Også apps til Windows 8 har nået en ny milepæl. Siden åbningen af Windows Store for to måneder siden er antallet af apps firdoblet og flere end 100 millioner apps er downloadet.

  Læs mere om Windows 8 og se flere af nyhederne fra CES 2013 her http://blogs.windows.com/

   

  Vh. Søren Lau, forbruger- og detaildirektør, sorenl@microsoft.com / 40904169

   

   

 • Microsoft mener

  Windows Phone julesalg fem gange så højt i 2012

  Dørene til den store årlige messe for forbrugerelektronik, Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, er netop slået op og ikke overraskende er de helt tynde ultrabooks, tablets og smartphones i centrum. 

  Alle de store producenter gæster netop nu Las Vegas for at præsentere deres nye produkter for de mange besøgende og ikke mindst verdenspressen. Microsoft deltager ikke direkte i CES2013, selvom Steve Ballmer lavede en cameo på Qualcomms keynote, hvor han talte om Windows 8 og Windows Phone 8. Microsoft er i år repræsenteret via hardware-producenterne, som viser nye devices med Windows 8. Ultrabooks har fået nyt boost med Windows 8 og de store chip-producenter Intel, AMD, Qualcomm og Nvidia er klar med nye mobile processorer. Det betyder smartere, hurtigere og langt mere fleksible pc’ere, end vi hidtil har set.

   

  God start på året for Windows Phone 8

  På mobilfronten er der i Las Vegas masser af nyheder og også her er Windows Phone 8 stærkt repræsenteret. Steve Ballmer kunne på Qualcomms åbningstale fortælle, at salget af Windows Phone er fire gange så stort som i 2011 og i juleferien var salget fem gange så højt, som samme periode i 2011. 

  Blandt nyhederne for Windows Phone 8 på CES er vi allerede blevet præsenteret for Nokia 822, HTC 8Xog ATIV Odyssey fra Samsung.

  Du kan læse mere om Windows Phone 8 nyhederne på Windows Phone Bloggen.

  Der er ligeledes nyheder fra de store pc-producenter som Samsung, ASUS, Sony, Lenovo, DELL, HP og Toshiba. Microsoft har samlet et slideshow med et udpluk af fremtidens nye hardware her.

  Vh. Søren Lau, forbruger- og detaildirektør, sorenl@microsoft.com / 40904169

Page 1 of 1 (11 items)